Šta je novo?

Madjarska, Sim kartice-> DA LI, KOLIKO....

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Da li neko ima iskustva u Madjarskoj sa njihovim mobilnim operaterima...Konkretnije, da li se isplati, zbog kraceg boravka u Budimpesti, kupiti njihovu SIM karticu?

Josh konkretnije, znate li sledece pojedinosti:

- koja je cena
- da li se mogu koristiti sa mob. aparatima sa SCG podneblja
- gde se kupuju

septimus je napisao(la):
Da li neko ima iskustva u Madjarskoj sa njihovim mobilnim operaterima...Konkretnije, da li se isplati, zbog kraceg boravka u Budimpesti, kupiti njihovu SIM karticu?

Josh konkretnije, znate li sledece pojedinosti:

- koja je cena
- da li se mogu koristiti sa mob. aparatima sa SCG podneblja
- gde se kupuju

cena im je oko 2500 forinti iliti oko 10e stim da dobijes oko 500 forinti besplatnog raztovora.. mogu se koristiti sa dekodiranim aparatima kupujes ih u ovlascenim prodavnicama kojih ima na svakom cosku... isplati se jer je u madjarskoj cena poziva sa mobilnog u inostranstvo jeftinija od poziva sa fixnog u inostranstvo...

za tacnije cene pogledaj (ako se dobro secam imaju deo sajta na engleskom)

www.vodafone.hu
www. westel.hu
www.pannongsm.hu

ovo su ti tri madjarska provajdera

Hvala...

Koliko vidim, dopune su oko 2500-3000 HF...
Trebalo bi da se isplati, i zbog poziva i zbog SMS-a...

septimus je napisao(la):
Hvala...

Koliko vidim, dopune su oko 2500-3000 HF...
Trebalo bi da se isplati, i zbog poziva i zbog SMS-a...

ja imam westel karticu (za ostale ne znam da li vazi) ako kupis dopunu od 2500 ili manju onda ti vazi 3-4meseca a ako kupis dopunu od 3000(nisam siguran) ili 4500 onda ti vazi godinu dana

Znam da nije na mestu da ovde postavljam pitanje,ali moze li mi ko reci kako najbezbolnije doci do Madjarske vize,posto bih otisao ovih dana u Budapest IKEA-u.Te moze agencija,sada se prica moze licno i da su fotke sve sto treba...Svaki savet dobro dosao :wave;

Radish mi offtopic ali progledacu ti kroz prste :mrgreen:

Vize rade agencije za (valjda) 200din.... Pre 15 dana su mi u agenciji rekli da mozesh lichno da odesh po vizu....

Odesh pred konzulat oko 6.30, predash sve do 9.00

Vratish se po vizu poslepodne ( valjda posle 15.00h )

Moracu da proverim ponovo...

Thnx za brz odgovor :wave;

Vrh Dno