Šta je novo?

Madjarosh???

S'kara

Slavan
Učlanjen(a)
03.10.2004
Poena
304
Ljudi igram koji dan COD2 online i od danas pokupim sa nekog madjarskog servera nji'ov jezi\k i sad mi je ceo menu na madjarskom i ne mogu nikako da vratim na englshki!
POMOCH!!!

Reinstaliraj igru, nije to reinstalacija XP-a pa da je neki cim ;)

I ja ponekad igram na tom serveru - ali kad odem na drugi server vrati se na engleski.

Ako ti nesto znaci, jezik se na madjarskom pise NYELV, pa ako ima negde to da menjas, onda je to to...

Turbo

Pa nemoj da reinstaliras igru nego idi u folder COD2 i nadji folder i fajlove tog servera i prosto ih izbrisi.
I ja sam imao tu situaciju samo na COD 1.

Pogledaj slicicu prvo idu 3 foldera koji su modovi a zatim FCC, gpm i HQ sto su fajlovi odredjenih servera.

Prilozi

• folderi.jpg
    folderi.jpg
    34.9 KB · Pregleda: 62
Igrica je resetovana ali pak danas je "uleteo" slovenacki i bogami ja ne mogu da nadjem gde se on upisuje!!!

Nadjeno, izbrisano i hvala na savetu!!!

Ljudi igram koji dan COD2 online i od danas pokupim sa nekog madjarskog servera nji'ov jezi\k i sad mi je ceo menu na madjarskom i ne mogu nikako da vratim na englshki!
POMOCH!!!

hahahahaaha dugo se nisam ovako nasmejao! Kada sam video ime teme...mislio sam da se radi o nekoj flash igrici na madjarskom ili madjarskog porekla...tipa neka zezalica. :D :d

Ulepsali ste mi dan sa ovom temom :)
Ja sam jednom prebacio telefon na kineski :d :crash:

Nije mi bila namera, al' ajd' kad(e) je tako nek' je barem veselo!

Vrh Dno