Šta je novo?

Madden NFL 06 start problem.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Instalacija regularno prodje sa sva tri cd-a i duzan sam da ubacim cd 1 kako bih igrao. Kada pritisnem play cd 1 non stop vergla i kasnije izbaci poruku tj. gresku o mainapp.exe... Jer moguce da je lose nasnimljen doticni fajl ili windows zeza? Inace, igra uopste nema c***k. Ako neko misli da je lose narezan voleo bih da mi samo taj fajl posalje na [email protected].

Poslednja izmena:
Sad sam nabavio drugu kopiju i isto zeza na mainapp.exe samo sto vise ne vergla po cd-u. I drugi na stranim forumina imaju isti problem, ali nisam nasao resenje.

Ja sam samo instalirao(kao i ti) napravio image prvog cd-a and play...GO STEELERS!!

ps.koji ti je alcohol instaliran(znam da je to bio problem)

Verzija je 1.9.5 build 3105

Ralex2 je napisao(la):
Instalacija regularno prodje sa sva tri cd-a i duzan sam da ubacim cd 1 kako bih igrao. Kada pritisnem play cd 1 non stop vergla i kasnije izbaci poruku tj. gresku o mainapp.exe... Jer moguce da je lose nasnimljen doticni fajl ili windows zeza? Inace, igra uopste nema c***k. Ako neko misli da je lose narezan voleo bih da mi samo taj fajl posalje
Ako je CD "piratskog" porekla, sam se snadji za odgovor... :)
Sta ces, kupi original i nema muka. :)

Poslednja izmena:
Probao sam kod komsije preko Deamon tools-a i njemu ne prijavljuje onu gresku za mainapp.exe, ali mu izbacuje poruku tipa "CD/DVD emulation detected, please disable virtual devices and restart application". Kada diseblujem naravno da ne mogu ni da ga pokrenem. U cemu je problem?

Vrh Dno