Šta je novo?

Madden 2004, jel se pojavio kod nas?

Wakizashi

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2001
Poena
619
Znam da ovo bas ne zanima neku vecu populaciju ovde, ali jel se to pojavilo i jel neko igrao?

Ja imao i obrisao :)
koji ce mi kad ne znam ni sva pravila :)

Pa da, ti samo simulacije voznje gotivis... :)

A ti kao igrash NFL po ceo dan :)

E covek... kako si mogao madden da brises ;)
Ma ja ga gotivim... Sto kazu ona dva lika sa 3k, to je jednostavna igra. Iz 3 puta treba da se predje 10 jardi, a suparnicka ekipa treba da ih zaustavi :D
Moja zena u sezoni stvarno pokusava da gleda samnom, i posle 10 minuta konstatuje:
Pa jebo ti takvu igru, kad ja loptu ni ne vidim, a oni svi padaju po terenu!
:)
Jel ima neko drugi a da je spreman da podeli iskustva ? ;)

Igre je odlicna kao i Madden 03. Najveca novost je sad mozes preuzeti i ulogu vlasnika kluba, graditi novi stadion, odredjivati cenu ulaznica itd... Naravno pored ovoga igra je dodatno nasminkana ali mi se cini da koristi proslogodisnji engine. Takodje tokom franchise-a trening je obavezan posto na njemu poboljsavas skill-ove odredjenih igraca. Sve u svemu odlican nastavak.

Wakizashi je napisao(la):
Znam da ovo bas ne zanima neku vecu populaciju ovde, ali jel se to pojavilo i jel neko igrao?
ne bi se reklo da je populacija mala sudeci po ovom forumu http://www.raddar.co.yu/forum/ a i sajtu www.nlf-yu.info

igra je bolja nego ikad, sigurno najbolja sportska simulacija, e sad ukoliko ne volite nfl... :)

Pa jes vala...Ko voli nfl, volece i igru sigurno.

Pa dobro, ja gotivim do jeja NFL, steta sto 3k prenosi samo nedeljom. A Eagles vs Bucks su u ponedeljak i to bi bas voleo da vidim...
A jel bi neko bio voljan da mi pokaze kako izgleda pre nego sto odem da je kupim?

...i ako moze neko da kaze kakva je zahtevnost za igranje u 800*600?

'fala!

Pa igra je malo zahtevnija od Madden-a 2003, ali ako ti je 03 radio ok i 04 ce ti biti igriv. U krajnjem slucaju imas gomilu opcija za podesavanje grafike tako da ces sigurno uspeti da prilagodis igru svojoj masini.

Igra je NIKAD jača. Jedini bedak što je muzika dosta lošija od one u prethodniku. ctp;

Ja sam ga imao odavno.
Mislim jos sredinom Septembra sam ga dobio.
I ono neprekidno sam ga pikao mesec dana po ceo dan,
a onda me je sorio.
Inace igra me je odusevila ne da je strava nego * kevu
Grafika strava,kementari,upravljanje,razni modovi
toplo preporucujem svakom pa cak i ono ko eigra sportove da proba.

Nazad
Vrh Dno