Šta je novo?

Macintosh PowerBook Duo 2300

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Pao mi je saka jedan ovaj laptop iz naslova. Zapravo problem je u tome sto kad se upali i podigne sistem izbaci prozor da navodno treba da ubacim cd ili flopi i uradim repair sistema. Medjutim laptop nema ni flopi ni cd, a nema ni neki friendly prikljucak kojim bih mogao da ga povezem na eksterni uredjaj. Zapravo nemam pojma sta bih trebao ili mogao da uradim. Racunar je mnogo star. :) Ako neko ima neku ideju ili zna neki servis, neka kaze.

Hvala i pozdrav

Taj model je valjda, ovaj poslednji iz serije 2300c.
Koji je proizveden krajem 1997.

http://en.wikipedia.org/wiki/PowerBook_Duo

Kako Wikipedija kaže potreban ti je nekakav dok za laptop. Pomoću koga dobijaš mogućnost kačenja ostalih stvari. Moguće da neko sa MacSerbia može da ti pomogne, da ti pozajmi dok.

Hvala na informacijama. Zapravo vise bih voleo da platim servis tog Maca nego da pozajmljujem dok sa kojim i onako ne bih znao sta da radim. :d Salim se. To je laptop moje sestricine koji je dobila na poklon. Radio joj je dobro godinu dana i onda se to desilo. A koliko sam mogao da primetim nije samo to problem sto sam naveo. Vec i flet kabl, Pri zatvaranju (pomeranju) ekrana slika povremeno nestaje. A s obzirom da je proizveden 1995 cini mi se da popravka nije bas isplativa. Hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno