Šta je novo?

MacBook problem?Tastatura?!

kljajajunior

Cenjen
Učlanjen(a)
15.08.2010
Poena
169
Ne znam da li sam postavio temu na pravo mesto,unapred se izvinjavam moderatorima.
U pitanju je MacBook 7,1 Mac OS X 10.6.3,drugarica mi se pozalila na problem da joj tastatura na macbook-u kuca cudne karaktere:npr kada se pritisne bilo koje slovo izlaze hijeroglifi neke jabuke i slicni karakteri.
Kada se prikljuci bilo koja usb tastatura,usb tastatura kuca normalne karaktere i slova,a macbook tastatura i dalje te cudne karaktere i hijeroglife?!
U cemu je problem?

Ne znam da li sam postavio temu na pravo mesto,unapred se izvinjavam moderatorima.
U pitanju je MacBook 7,1 Mac OS X 10.6.3,drugarica mi se pozalila na problem da joj tastatura na macbook-u kuca cudne karaktere:npr kada se pritisne bilo koje slovo izlaze hijeroglifi neke jabuke i slicni karakteri.
Kada se prikljuci bilo koja usb tastatura,usb tastatura kuca normalne karaktere i slova,a macbook tastatura i dalje te cudne karaktere i hijeroglife?!
U cemu je problem?

U podesavanju input jezika?

Ma podesavanje jezika je ok izabran je USA,koji god da se odabere izlaze isti karakteri,kao da je alt taster stalno pritisnut...iako nista tastaturi ne fali,a na ext tastaturi sve normalno radi?!
Da nije neki virus(kao sto je bilo na windowsu xp da sve zabrlja?),ili je ipak hardverski problem u pitanju?

Pitaj je da nije nesto precutala, tipa prosula vodu ili sok pa misli da treba sve da radi kako treba kad se osushi 🙂

Nazad
Vrh Dno