Šta je novo?

Laptop Macbook pro early 2015

Koji laptop kupiti?
Čini mi se da je 300€ mnogo za mačku u džaku (a to je svaki komad tehnike star 9 godina). Slažem se sa kolegom, bolje je da dodaš (ili se strpis i skupiš) još toliko novca, uzmeš neki M1 i uzivas u pravom mac iskustvu.

100e je bat ako ne radi ok.Menjao sam na jednom early 2015 ali sam dobio ovaj na poklon pa mi se isplatilo.Tako da lepo si mu rekao pitanje koliko mu se kupovina isplati.Mene je takav izasao 100e laptop i to se isplati.

Dao mi je za 250 eur.
Eh sad mi recite sta treba da provjerim od komponenti ds bih znao sta je ispravno a sta ne?
100e je bat ako ne radi ok.Menjao sam na jednom early 2015 ali sam dobio ovaj na poklon pa mi se isplatilo.Tako da lepo si mu rekao pitanje koliko mu se kupovina isplati.Mene je takav izasao 100e laptop i to se isplati.
Gde si kupio macbook early 2015 za 100 eura majke ti?toliko je sam ekran.
Evo reci gde si kupio ja cu kupit 5 komada.
Sad cu bas da vidim na kp.
Cijene na kp su izmedju 200-300 eur ovisno vrvt od baterije ciklusa.Ovaj ima samo 225.
250 eur je srednja cena.

Dao mi je za 250 eur.
Eh sad mi recite sta treba da provjerim od komponenti ds bih znao sta je ispravno a sta ne?

Gde si kupio macbook early 2015 za 100 eura majke ti?toliko je sam ekran.
Evo reci gde si kupio ja cu kupit 5 komada.
Sad cu bas da vidim na kp.
Cijene na kp su izmedju 200-300 eur ovisno vrvt od baterije ciklusa.Ovaj ima samo 225.
250 eur je srednja cena.
Dobio na poklon ako te zanima od rodbine.Pa sam napisao da me je zbog zamene baterije kostao toliko.
Zbog isplativosti sam ti pisao.Inace crknuta baterija je imala oko 355 ciklusa.Posle par meseci je crkla skroz.Dok nije bila zveknula ta stara ocitao sam je u coconut.I ako je imala 52% kapaciteta laptop je bio mrtav sa njom posle je crkla skroz pa sam zamenio pre koji dan i radi odlicno.

Tacno.Kazem slucaj sto sam imao kako je pokazivalo a baterija mrtva.Zamenio sam je i sad radi bez problema.Samo mala konsultacija nista vise.

Nazad
Vrh Dno