Šta je novo?

Macbook Air M1

PeroS

Poštovan
Učlanjen(a)
27.09.2022
Poena
50
Moja oprema  
Mobilni telefon
Iphone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me preporuka gde mogu da kupim, znam da ima istyle, gigatron... (oni su najskuplji, ali pretpostavljam i najsigurniji) pitam se koliko su pozdani mali oglasi, kao sto su na KP, halo oglasi...(mozda bih uzeo polovan, malo da se pristedim,koliko su ceste prevare), ili ako imate neki predlog drugi, ili iskustva?
Hvala unapred svima!

Imaš par proverenih prodavaca koji donose novu Apple robu, taj Air je mislim oko 900 EUR nov na KP.
Kupiš AppleCare u roku od 30 dana i imaš garanciju 3 godine, taman košta koliko je razlika do cene novog u iStyle-u, tako da se dobije + 1 godina.
Ili ostaneš na 1 godini garancije koliko imaš ako kupiš preko KP, pošto to daje Apple WordWide.

Skočile su cene Air M1 na KP. Baš juče sam poslao bio upit jednom od najvećih Apple prodavaca na KP i rečeno mi je da očekuje novu turu, koja će biti za 100€ skuplja od oglašene cene (model sa 8GB RAM i 512GB SSD će biti 1350€).

Drugi od većih prodavaca je oglasio 8/256GB za 1050€. Mislim da je prošlo vreme kada se mogao kupiti za 900€... :/

Poslednja izmena:
Skočile su cene Air M1 na KP. Baš juče sam poslao bio upit jednom od najvećih Apple prodavaca na KP i rečeno mi je da očekuje novu turu, koja će biti za 100€ skuplja od oglašene cene (model sa 8GB RAM i 512GB SSD će biti 1350€).

Drugi od većih prodavaca je oglasio 8/256GB za 1050€. Mislim da je prošlo vreme kada se mogao kupiti za 900€... :/
To su i ranije bile cene za vakuum nove. 16GB-256GB je bio 1400. 8-256 je bio 1100. Odmah kad su izašli naravno. Nijedan zaista veliki prodavac nije prodavao za ispod 1000 ako se ne varam, to mahom ovako ljudi što donesu ili "sitna riba" ali svakako je globalna garancija, bitno samo da je vakuum.

Da. Nisam planirao ali gorelo čoveku, pa me izašao 40% jeftinije, nov u kutiji.

Kupila na KP u aprilu Air M1 8/256 (prodavac sa 2000 plus pozitivnih ocena), bio je 910e, nisam uzimala dodatan Care (u tom momentu je bio mislim $220 za dve godine ako se plati odjednom). Sve je proslo ok, radi kao zmaj.

Vrh Dno