istina da je lap top jako tesko nabosti da bude full hack, pogotovu sto sada u isti model ugradjuju 1000 i jednu verziju zvucnih i wifi kartica, a i tesko je naci modele koji se valjaju tamo po forumima. no ako se nadje, a ja imam jedan koji je 100% hack, tj sve mu radi, onda nije nista drugaciji od desktop modela.
koristim ga vec dve godine i stvarno sam prezadovoljan (dual boot). kao pravi, jedanput sam imao neki problem sa dugackim butom, ali to nije krivica budzevine, nego je greskao kod OSa koja se desi retko i random i trebao je reinstall, posto resenja nema ni za original mekove koji nalete na takav problem. prelazak meka na intel arhitekturu obradovao je mnoge korisnike koji nisu spremni da daju pare za mek hardver, a zele da uzivaju u sofveru ili samom OSu meka.
p.s. jedino sto ne radi koliko ja znam osim na jednoj ili dve kartice, uz veliku muku je HDMI sa zvukom?
p.s. 2 ali svakako da treba strpljenja, manje ili vise muke i volje za dobar hackbook. i uvek postoji rizik da nesto nije bas kao sto je napisano na nekom forumu. no ako se nabode uzivancija je ista, ako ne i veca...
svidja mi se to postoje gotova resenja sto je atmo postostovao, no i na gigatron sajtu, bas sam gledao ima 5 verzija istog naziva