Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko zna kako da MacBook sa gore navedenim OS-om vratim u factory state?
Kod Windowsa je to moguce uraditi sa sysprep tool-om
zanima me da li mac os ima nesto slicno?
onda ce da zna da si mu prodao korishceni macbook
ali ako ga ti otpakujesh i koristish znace u svakom slucaju, nemoze to nikad posle da se spakuje ko fabricki a mislim i da imash onu nalepnicu koju morash da isecesh da bi otvorio kutiju..
za os uradi reinstall ubacish disk koji je stigao s njime i drzish c da butuje sa diska, i posle kad stignesh do toga da unosish podatke nasilno ga ugasi..
na poslu kupili MacBookPro 17"... naravno svi stickeri su bili preseceni... kad sam ukljucio racunar sve je bilo normalno: unesite svoje podatke, bla, bla... dok nije stigao do misa MacBookPro je mog "novog" misa koji je takodje kupljen uz MacBookPro prepoznao kao "Boris MightyMouse" znaci neki boris je vec koristio taj mis - upario ga je sa nekim Macom
Kako bilo: moraces ponovo da podignes system (sa DVDa, reci mu samo da obrise ceo disk prilikom instalacije) - sto je izuzetno jednostavno, jedino sto traje mozda oko sat vremena... a za misa... ne znam sta da radis... mozda jedino da ga rasparis pre nego sto ponovo krenes sa instalacijom systema.