Šta je novo?

[mac] NOVI Virus za Mac!!

ROFL! HOCU VIRUS! :D :D :d

ahahaha... bruka dobro!

Super forica, meni treba ovako nesto :d

jel se mozda secate onih "virusa" od pre 15 godina kad se cuju kao pucnji i pojave se rupe na ekranu od metaka i desktop se "otkaci", padne dole i cuje se kako se polupa ? :D :D

ako neko uspe da otvori www.troika.uk.com neka skine virus i postuje ovde... vec dva dana im je "Bandwidth Limit Exceeded" ... :(

Jedan od prvih virusa koje sam imao priliku da sretnem bio je za stari Macintosh. Kad bi ubacio disketu, Mac bi je posle par sekundi izbacio uz napis "This diskette tastes like sh*t!". Eh davno beše. ,)

Poslednja izmena:
Sajt radi ali nema dl :(

Jedan od prvih virusa koje sam imao priliku da sretnem bio je za stari Macintosh. Kad bi ubacio disketu, Mac bi je posle par sekundi izbacio uz napis "This diskette tastes like sh*t!". Eh davno beše. ,)

taj rad ,)

Da, u pitanju je bio prvi Mac (ili možda SE ne sećam se više). Iako za današnje vreme izgleda skroz komično, u ono vreme nakon trenutka smejanja nastupale su prilične frustracije, jer za razliku od danas, 3,5" disketa se veoma intenzivno koristila. Iako se konkretni virus otklanjao trivijalno, nije bilo lako doći do te informacije. Tada nije bilo neta u ovom obliku ;)

[Off] Čisto ako ilustracija, tih godina je zaista bilo i virusa koji su bili u suštini bezopasni, rađeni čisto kao zezanje. Jedan od takvih za PC je bio "Oj" koji je s vremena na vreme na zaraženom računaru preko speakera puštao melodiju "Oj svijetla majska zoro". :D [/Off]

Poslednja izmena:
Vrh Dno