Šta je novo?

mac na lap topu masi m670

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
Motherboard:
CPU Type Mobile DualCore AMD Athlon 64 X2 TK-53, 1700 MHz (8.5 x 200)
Motherboard Name MSI MegaBook M670 (MS-1632)
Motherboard Chipset nVIDIA GeForce Go 6100, AMD Hammer
System Memory 1920 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Display:
Video Adapter GeForce Go 6100 (512 MB)

Multimedia:
Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio Controller

ovo je lap top koji imam, ali ne mogu mac da instaliram, kao krene instalacija, da mi da odaberem kernel, i te stvarcice, ali ne da mi da odaberem da formatiram particiju, za njega, vec mi samo ponudi opciju, intall mac for the first time !

kako uopste da proverim da li ova masina, moze bilo koji sistem da potera, probao sam kalyway 10.5.2, zephyrot 10.5.2 rev2,i leo4all v3 !

Pa jesi uopste napravio particiju?

sada vec jesam, cela instalacija prosla, i prvi restart beli ekran sa jabujicom, ona kruzna motalica i znak kao da je jedan smer u pitanju, i tako mota do besvesti !

Obicno sa AMD kombinacijom Mac OS X pravi dooooosta problema... Ne postoji neko univerzalno resenje, osim kupovine "kompatibilnijeg" hardvera.

sada vec niko ne moze da me ubedi da instalacija nije prosla, ali prvo podizanje sistema nikako da prodje, kakvih tu resenja ima, hoce li neko pomoci !

sada vec niko ne moze da me ubedi da instalacija nije prosla, ali prvo podizanje sistema nikako da prodje, kakvih tu resenja ima, hoce li neko pomoci !

O tome se i radi - sistem nema drajver za neki bitan sistemski hardver i ne moze da se butuje. Probaj da promenis opcije za SATA kontroler i slicno...

I da se prosetas do teme u kojoj se raspravlja o Leopardu na PC-u.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno