Šta je novo?

Mac monitor na PC - kako povezati?

Heechee

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2001
Poena
619
Znaci u pitanju je Mac monitor sa starim tipom konektora 15 pinski u 2 reda oznaka DB 15 -male, a hteo bih da ga prikljucim na PC za koji standardno treba konektor HD 15-male,
gledao sam preko google-a ali sve sto sam nasao su neki konektori za koje traze od 20-40USD ili semu za obratno znaci pc monitor na Mac.
Zna li neko i ima li iskustva , posto je steta baciti 17" monitor...

HVALA UNAPRED!

Mozda ti necu bas mnogo pomoci ali nema veze.
LM, pre jedno dve godine jedan moj ortak je 17" Mac monitor (onaj sa integrisanim zvucnicima) prikacio na pc pomocu adaptera koji je kupio u firmi koja je tada bila u Zmaj Jovinoj ulici. Ne secam se imena firme ali znam da su se bavili Mac-om i Amigama. U svakom slucaju, stvar je izvodljiva. Mozda bi i neki domaci servis mogao da ti pomogne.

pop je napisao(la):
LM, pre jedno dve godine jedan moj ortak je 17" Mac monitor (onaj sa integrisanim zvucnicima) prikacio na pc pomocu adaptera koji je kupio u firmi koja je tada bila u Zmaj Jovinoj ulici. Ne secam se imena firme ali znam da su se bavili Mac-om i Amigama. U svakom slucaju, stvar je izvodljiva. Mozda bi i neki domaci servis mogao da ti pomogne.

OK potrazicu koja je ta firma i jel jos uvek postoji...
Hvala... jel zna neko jos nesto

pop je napisao(la):

Firma je Meridian, a mozes potraziti isto u firmi ZDE Elektronik.

Hmm mozda sam se ja i zeznuo, ali zar nije tu bio ACZ?

Amon_Ra je napisao(la):
Hmm mozda sam se ja i zeznuo, ali zar nije tu bio ACZ?

ACZ je bio u (7 jula) Kralja Petra 12.

Sorry, greska. Hteo sam da budem od koristi, ali sam ocigledno pomesao - mada sam kod njega isao kolima i kao vrlo mali...:)

Nazad
Vrh Dno