Šta je novo?

Mac Book Pro, XP drajveri

GOXY83

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
319
Ne uspevam da nadjem drajvere za dosta stvari... wifi, lan, BT, chipset, desni klik i scroll ne rade na touchpadu...

Znam da se ovo inace radi kroz Boot Camp, ali ne mogu ga da pokrenem posto je disk vec particionisan. (imam i linux sa svacim unutra, tako spajanje u jednu particiju nije opcija)

Zna li neko da li negde ima sve u jednom, ili bar spisak sa validnim linkovima, da ne jurim sve rucno... MBP Early 2008 model.

Skini BootCamp 3.0 (pa apdejtuj) sa neta, i instaliraj na masinu. On u sebi sadrzi sve win drajvere (ili skoro sve).

Nije mi bas jasno samo kako ne mozes da pokrenes BC i kakve veze ima sa particionisanjem.

Poslednja izmena:
Zato sto na pocetku dobijem poruku:
"The startup disk must be formatted as a single Mac OS Extended (Journaled) volume or already partitioned by Boot Camp Assistant for installing Windows."

Koliko vidim po netu, nema nacina da zaobidje ovo, tako da bootcamp otpada.

Pa instaliraj Win XP kao sto bi instalirao na PCju, samo butuj disk i fresh install. Kada to zavrsis ubaci flesh sa BC, prekopiraj BC 3.0, instaliraj, apdejtuj i trebalo bi da je to to. E sad, jedino ako ne smes da brises sistemsku particiju... Nisam siguran sta si sve tacno radio pri instalaciji.
Ja sam uradio ovako sa win 7, i sve je bilo u redu. Svi drajveri su se uspesno instalirali. Nikakve "startup formating" poruke nisam dobijao.

Nisam siguran gde se mogu naci zasebno instalacije drajvera.

Resio... Svi drajveri postoje na OS X DVDu...

(A problem je nastajao u OS X-u kad pokrenem boot camp i pokusam da napravim taj BC flash/cd...)

Vrh Dno