Šta je novo?

mac air i pc igre/potrebna pomoc

Erotikus

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poena
169
Imam par pitanja pa cu ih izloziti redom, mada moram odmah napomenuti da nisam najbolji poznavalac apple proizvoda a i razvoj pc komponenti samo sporadicno pratim tako da svaka dodatna pomoc i sugestije su cenjeni :)

1. kako bi pc igre radile na ovoj mac air konfiguraciji http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=3108109&pid=1218378597515&catId=&ev=prodView

2. Po kakvim se cenama kod nas krecu ovakvi mac airovi

2.zanimam me takodje, kada je u pitanju igranje igara, dal je bolje uzeti laptop sa istom konfiguracijom i kakva bi cena takvog laptopa bila u poredjenju sa ovim mac airom, skuplji/jeftiniji?

3.dal bi takva konfiguracija laptopa, naravno sa nekom jacom grafickom, terala igre tipa battlefield3, crysis 2, znaci te neke top tier graficke igre i kako bi one radile?

4.I s obzirom da sam hteo da mejnam i procesor u kompu, graficka mi je AMD radeon hd series 6850, pored toga imam 4gb rama kakav bi procesor bio potreban da istera pomenute igra na max ili blizu tome? Da li bi cak bio dovoljan procesor iz ovog linka na vrshu posta?

1. Lose, integrisana grafika.
2. od 1000e do 1500 u zavisnosti od komponenti.
2. bolje je i bio bi jeftiniji
3. Da bi mogao te igre na jakim podesavanjima da igras moras dobro da otvoris novcanik i opet bi ti radilo slično kao na desktopu jeftinijem za par stotina eura.
4. Ne možeš porediti procesore za laptopove sa desktop pandanima. Optimalan bi ti bio i5 2500K.

Hvala na odgovrima, naklonjen sam vise uzimanju laptopa trenunto, ali me zanima jos kakva bi bila potrebna optimalna konfiguracija laptopa za igranje takvih igara, posto sam slabije pratio razvoj tih komponenti a jos manje se razumem u pogledu laptopa, zanimali bi me neki jaki procesori i graficke koji bi bili idealni za gejming na laptopu

Treba da ima nvidia ili ati grafiku.

Vrh Dno