Šta je novo?

Ma kakav RedHat... SUSE je zakon...

• Začetnik teme drdex
  • Datum pokretanja
D

drdex

Guest
Pa gde mi je pamet bila kada su mi ljudi govorili da je Suse 8.1 bolji. Ma ne dam ja RedHat... Ha, kakav sam ****** bio. Pristanem ja nekako da instaliram Suse 8.1, kad mome iznenadjenju nema kraja... Prepoznao mi je i Pinnacle TVkartu i USB key, dve stavke koje nikako nisu radile poh RH-om... A za MX400 mi je kulturno prijavio da njegov driver nema podrsku za 3D, ali mi je rekao odakle da ga skinem i sta da radim... Ma kulturni ljudi... Situacija sa HCF modemom je ostala ista, ali mi ni to vise nije problem... Vratite se nazad u Win i skoknite na http://www.mbsi.ca/cnxtlindrv/index.html
i odande skinite sta vam treba. Sa lucent modemima bi trebalo da bude lakse. Instaliracu Suse na jednoj masini koja ima Lucenta pa cu da vidim kako radi...

Toliko za sada... Mome odusevljenju nema kraja... Probajte Suse... videcete...

Kako ko vise voli...meni se dopada RedHat mada zelim probati SUse..

I ja sam sa RH presao na SuSE.Takodje zbog dobre podrske za hardver.Mada moram priznati da mi deluje nekako..............nesto mi smeta sto ima mnogo softvera koji nisu pod GPL licencom a ima i stvari koje su oni izmenili pa se covek u prvom trenutku malo i zbuni ali sve u svemu nije los mada bih voleo da probam RH 8.0

drdex je napisao(la):
Pa gde mi je pamet bila kada su mi ljudi govorili da je Suse 8.1 bolji. Ma ne dam ja RedHat... Ha, kakav sam ****** bio. Pristanem ja nekako da instaliram Suse 8.1, kad mome iznenadjenju nema kraja... Prepoznao mi je i Pinnacle TVkartu i USB key, dve stavke koje nikako nisu radile poh RH-om... A za MX400 mi je kulturno prijavio da njegov driver nema podrsku za 3D, ali mi je rekao odakle da ga skinem i sta da radim... Ma kulturni ljudi... Situacija sa HCF modemom je ostala ista, ali mi ni to vise nije problem... Vratite se nazad u Win i skoknite na http://www.mbsi.ca/cnxtlindrv/index.html
i odande skinite sta vam treba. Sa lucent modemima bi trebalo da bude lakse. Instaliracu Suse na jednoj masini koja ima Lucenta pa cu da vidim kako radi...

Toliko za sada... Mome odusevljenju nema kraja... Probajte Suse... videcete...

ma milina , click here & click there

Ledeni je napisao(la):
Jedino se nisu potrudili za hardwer tipa Canon i USR.

Meni su i stampac(s-450) i modem(usr 56k ext) radili iz prve...

Vrh Dno