Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Ovo mi je prva susilica i pitam se sta sam do sada cekao sa kupovinom. Preporodio sam se u ovim hladnim danima. Sam kvalitet masine nije na nekom zavidnom nivou, ali za cenu manju od 300e nisam ni ocekivao nista bolje. Sam proces sušenja vesa je zadovoljavajuci. Nisam ni odusevljen, ni razocaran. Ima dosta modova susenja i jos uvek ih testiram. Postoji recimo baby care program i ukoliko se ubaci deblji pamuk, nece izaci potpuno suv, ili ako je recimo zavrnut rukav, ostace vlazan. U nekom jacem programu, verovatno bi sve izaslo potpuno suvo. Kada bih ponovo kupovao, opet bih se odlucio za ovaj low entry model, sa 5 god. garancije.Sad mi zena rece da je ovu narucila danas zbog boje, i kapaciteta 8kg, je l ok?
![]()
Mašina za sušenje veša TDM-810T1G TDM810T1G | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Imam sušaru iz te serije WZH852, zadovoljan sam. Ako ćeš da je staviš na postojeću veš mašinu, najbolje je da kupiš i odgovarajući Bosch adapter - šrafi se za gornju ploču veš mašine i ima ukrasnu lajsnu sa prednje strane.Pozdrav ljudi,
Ima li neko preporuku za masinu za susenje. Gledao sam Bosch jer imam vec masinu za ves njihovu a trebalo bi da stoje jedna na drugoj ali dolaze i ostali proizvodjaci u opticaju, budzet je do 80k
Ovu sam nasao https://www.bosch-home.rs/popis-proizvoda/WTH85204BY
Kakve vodovodne pipe?