Imam ortaka kome ATi Radeon 9000 Mobility pravi problem u F-S Amilo D pad-u... Naime, posle određenog vremena ekran mu čudno pozeleni, kao kada se recimo pregreje memorija (pokazao mi je sliku) a malo zatim se i zaglavi. Rekoh mu to za memoriju, ali taj problem se očigledno ne dešava po nekom pravilu tj. ponekada radi i po nekoliko sati igranja, a ponekad odmah ode u ku*ac odmah po startu sistema. Sproveo sam čoveka kroz sve vrste drajvera, oficijelne F-S, cataliste, pa smo zatim probali i one malo manje oficijelne i sve tako, ali problem nikako da prestane da postoji. Ja ne razumem; pad mu ne bi trebalo da se pregreva, bar on tako tvrdi.
Imate li neku ideju/iskustva sa tim?
EDIT: E, da , zaboravih da napomenem možda i najbitniji detalj... On kaže da se ovo pretežno događa u igrama iz BioWare-a, mada to je otprilike i sve što on igra, tako da to možda i nije merodavno.
Imate li neku ideju/iskustva sa tim?
EDIT: E, da , zaboravih da napomenem možda i najbitniji detalj... On kaže da se ovo pretežno događa u igrama iz BioWare-a, mada to je otprilike i sve što on igra, tako da to možda i nije merodavno.
Poslednja izmena: