Šta je novo?

m600i како да пребацим sms поруке на комп?

GoldenBoy

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
309
Дакле имам se m600i и желим да пребацим sms поруке на компијутер. Је л има неко идеју како ово да изведем?

meni je MOBILedit! bio zgodan za to. jedino shto u ovoj verziji (mada jeste neka stara) nije podrzan m600

i ja koristim myphoneexplorer, zaista je najbolje reshenje!

Ха лепо је видети да је М600i сада на листи подржаних телефона у My phone explorer, али мени то и даље не ради. Поставио сам питање на њиховим форумима али сумњам да ту има неке помоћи.

Сада ћу да пробам ова друга два прогама која сте предложили. Иначе јако ми је чудно да таква опција не постоји у SE pc suite.

Golden boy.Ja koristim my Phone explorer vec godinu dana i super mi je.A sta ti hoces sa porukama?Samo da ih prebacis i da ti budu u kompu ili?ako hoces samo to,onda je MyPhoneExplorer super za to.Uzmes i das mu export to........Html ili txt i gotovo

Golden boy.Ja koristim my Phone explorer vec godinu dana i super mi je.A sta ti hoces sa porukama?Samo da ih prebacis i da ti budu u kompu ili?ako hoces samo to,onda je MyPhoneExplorer super za to.Uzmes i das mu export to........Html ili txt i gotovo

Samo da potvrdim meni isto sve fino radi. imao sam jedan problem, ali sam sam kriv za to telefon malo zaglupi kad ima preko 2500 poruka u sebi i onda sam se drnda sa my phone explorerom al nisam nikako izvukao poruke napolje tako da sad kad predje 1500 poruka exportujem poruke.

Vrh Dno