Tek sad ispravili dopunu na 3 eu , ipak se isplati
Ako imaš mogućnost za eSIM, završavaš sve za 5 minuta, samo ti lična karta treba.Kako najjednostavnije doći do mtel kartice?
shodno tvom nicku i avataru... Hvala.Najjednostavnije ti je u Crnoj Gori🤔
Nisam imao pojma da može esim. Može RS lična ili mora CG?Ako imaš mogućnost za eSIM, završavaš sve za 5 minuta, samo ti lična karta treba.
Ma RS lična bez ikakvih problema, ja sam sa RS ličnom letos kupio jednu fizičku u CG za suprugu, a prethodno sam sebi uzeo eSIMMože RS lična ili mora CG?
Ubaci 30 eu zbog tiketa prva klasa Srbija , Posle za 3 eu imas internet i minute prema mts mrezishodno tvom nicku i avataru... Hvala.
Nisam imao pojma da može esim. Može RS lična ili mora CG?
Imam esim na telefonu, i to ću da izvedem odmah, a uzeću i onaj sim to esim adapter. Koštaju 30ak usd, ali treba povremeno za putovanja.
Edit: započeo kupovinu, vidim uslove. Hvala puno na odgovoru.
Taj bonus kredit vazi 7 dana samo ako se ne varam, i nije moguce kupovina dodataka sa njim...moras jos 15 da uplatis...preko njihov webportal kad uplacujes, dobijas 15% vise, znc na 15e dobijes 17.25e(ako sam ga dobro sracuno)Da li je prvu klasu moguce platiti koriscenjem bonus kredita.
Vidim da ce mi se kredit duplirati, platim 15eur ali dobijem 15eur kredita i 1500 centi bonusa koji su definisani pored minuta i megabajta. Prave pare su na vrhu i kaze samo 15.
Probao sam da aktiviram prvu klasu, ali mi iskoci greska da moram da povecam limit i da se obratim na neki telefon za podrsku.
do kada ti je validna kartica /esim?Da li je prvu klasu moguce platiti koriscenjem bonus kredita.
Vidim da ce mi se kredit duplirati, platim 15eur ali dobijem 15eur kredita i 1500 centi bonusa koji su definisani pored minuta i megabajta. Prave pare su na vrhu i kaze samo 15.
Probao sam da aktiviram prvu klasu, ali mi iskoci greska da moram da povecam limit i da se obratim na neki telefon za podrsku.
07.12.25do kada ti je validna kartica /esim?
na koji nacin?ustedeo si 20e![]()
![]()
Zato sto se placa validacija fizičkih sim kartica 20 evra za 12 meseci, ili moras svaki mesec da uplatis 3 evra.na koji nacin?
Inace, dodao sam jos 15eur, nisam dobio nikakvih 15% vise, aktivirao prvu klasu.
btw, nigde mi ne pise da imam aktivni dodatak...
kada uplatis zlatni tiket za 2025, nece ti pisati nigdena koji nacin?
Inace, dodao sam jos 15eur, nisam dobio nikakvih 15% vise, aktivirao prvu klasu.
btw, nigde mi ne pise da imam aktivni dodatak...
Kakve su vam brzine? Nije da me je briga, ali su brzine uglavnom do nekih 40. Prebacim se na a1 i ode do 140. Sinoc sam uspeo da dobacim do 60 i to je to. Na yettel na istoj lokaciji sam isto prebacivao 100mbps.
Moram da vidim i mts kako se ponasa.
Uglavnom od 160-200mbps, tu gde koristim...Kakve su vam brzine? Nije da me je briga, ali su brzine uglavnom do nekih 40. Prebacim se na a1 i ode do 140. Sinoc sam uspeo da dobacim do 60 i to je to. Na yettel na istoj lokaciji sam isto prebacivao 100mbps.
Moram da vidim i mts kako se ponasa.
Ma uzivaj za tri evrica 30 danaU uputstvu kaze da mora da se koristi mts mreza i stvarno nije radilo kada se automatski pivezao na yettel mrezu. Morao sam rucno da prebacim na mts 4g.
Inace sam sada testirao na drugoj lokaciji prebacio je 250, tako da nemam srece sa svojim stanom, ali sta da se radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari