Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Tek sad ispravili dopunu na 3 eu , ipak se isplati

Prilozi

• Screenshot_20241201_162347_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20241201_162347_Moj mtel.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 101
Kako najjednostavnije doći do mtel kartice?
Imao sam pre dosta godina, ali pustio da propadne.

Najjednostavnije ti je u Crnoj Gori🤔

Najjednostavnije ti je u Crnoj Gori🤔
shodno tvom nicku i avataru... Hvala.
Ako imaš mogućnost za eSIM, završavaš sve za 5 minuta, samo ti lična karta treba.
Nisam imao pojma da može esim. Može RS lična ili mora CG?
Imam esim na telefonu, i to ću da izvedem odmah, a uzeću i onaj sim to esim adapter. Koštaju 30ak usd, ali treba povremeno za putovanja.

Edit: započeo kupovinu, vidim uslove. Hvala puno na odgovoru.

shodno tvom nicku i avataru... Hvala.

Nisam imao pojma da može esim. Može RS lična ili mora CG?
Imam esim na telefonu, i to ću da izvedem odmah, a uzeću i onaj sim to esim adapter. Koštaju 30ak usd, ali treba povremeno za putovanja.

Edit: započeo kupovinu, vidim uslove. Hvala puno na odgovoru.
Ubaci 30 eu zbog tiketa prva klasa Srbija , Posle za 3 eu imas internet i minute prema mts mrezi

kako sve moze da se plati ako su odbijene visa i mastercard iz nekog razloga.

iz kojih razloga se odbijaju kartice

Poslednja izmena:
Da li je prvu klasu moguce platiti koriscenjem bonus kredita.
Vidim da ce mi se kredit duplirati, platim 15eur ali dobijem 15eur kredita i 1500 centi bonusa koji su definisani pored minuta i megabajta. Prave pare su na vrhu i kaze samo 15.
Probao sam da aktiviram prvu klasu, ali mi iskoci greska da moram da povecam limit i da se obratim na neki telefon za podrsku.

Vidim da ce mi se kredit duplirati, platim 15eur ali dobijem 15eur kredita i 1500 centi bonusa koji su definisani pored minuta i megabajta. Prave pare su na vrhu i kaze samo 15.
Probao sam da aktiviram prvu klasu, ali mi iskoci greska da moram da povecam limit i da se obratim na neki telefon za podrsku.
Taj bonus kredit vazi 7 dana samo ako se ne varam, i nije moguce kupovina dodataka sa njim...moras jos 15 da uplatis...preko njihov webportal kad uplacujes, dobijas 15% vise, znc na 15e dobijes 17.25e(ako sam ga dobro sracuno) :D

do kada ti je validna kartica /esim?

1.Na nacin da je nova "kartica" aktivna 12 meseci i uzivaj bez ikakvih doplata.
Stari brojevi, koji obnavljaju paket moraju da karticu drze u "zivotu" tako sto ce mesecno uplacivati 3e (i te pare im ostaju na racunu) ili ce sa jednokratnih 20e kupiti vazenje kartice bez tih mesecnih uplata.

2. Nigde ti nece ni pisati. Ako su ti skinute pare sa MTEL racuna i imas internet, to ti je to.

Mozes da smatras kao da si u Bratstvu. Nigde ne piše a imas sve beneficije i privilegije.
Mozemo neki moto da osmislimo za bratstvo 🤣

Ja uvek okrenem lepo njih( +3821600 ) i oni mi aktiviraju da ne razmisljam

Kakve su vam brzine? Nije da me je briga, ali su brzine uglavnom do nekih 40. Prebacim se na a1 i ode do 140. Sinoc sam uspeo da dobacim do 60 i to je to. Na yettel na istoj lokaciji sam isto prebacivao 100mbps.
Moram da vidim i mts kako se ponasa.

Kako si uspeo da se povežeš na drugu mrežu ja nisam uspeo da se nakačin na drugu mrežu osim mts?
Kakve su vam brzine? Nije da me je briga, ali su brzine uglavnom do nekih 40. Prebacim se na a1 i ode do 140. Sinoc sam uspeo da dobacim do 60 i to je to. Na yettel na istoj lokaciji sam isto prebacivao 100mbps.

Pretpostavljam da je mislio na to da prebaci internet na A1 karticu radi poređenja, ne na to da se poveže mtel karticom na A1 mrežu

meni se desavalo pre godinu dana da je setao sa mreze na mrezu (u srbiji). sto se tice brzine (na mts-u) zavisi gde je repetitor. negde mi je jedva 10Mb a negde ide do 200 Mb

Uglavnom od 160-200mbps, tu gde koristim...
Ali sam ruterom, na telefon sam probao jos kad sa imao s23ultra, bila je malo manja...verv zavisi i sa kojim telefonom meris

U uputstvu kaze da mora da se koristi mts mreza i stvarno nije radilo kada se automatski pivezao na yettel mrezu. Morao sam rucno da prebacim na mts 4g.
Inace sam sada testirao na drugoj lokaciji prebacio je 250, tako da nemam srece sa svojim stanom, ali sta da se radi

U uputstvu kaze da mora da se koristi mts mreza i stvarno nije radilo kada se automatski pivezao na yettel mrezu. Morao sam rucno da prebacim na mts 4g.
Inace sam sada testirao na drugoj lokaciji prebacio je 250, tako da nemam srece sa svojim stanom, ali sta da se radi
Ma uzivaj za tri evrica 30 dana

Prilozi

• Screenshot_20241208-134643_Speedtest.jpg
    Screenshot_20241208-134643_Speedtest.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_20241208-134729_Speedtest.jpg
    Screenshot_20241208-134729_Speedtest.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 30
Nazad
Vrh Dno