Šta je novo?

M Ploca za O/C Intel Core 2 Duo E8400

Zoran037

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2006
Poena
320
Koja se placa najbolje pokazala za O/C E8400 a da u cenovnom rangu ne prelazi 100€

P5K ili P5K pro su odlicne potom imas DFI blood iron i oslabljenu verziju lan partija ali ona je mislim vec 120e ;)
nije ni gigabyte los ali mislim da je ovo gore navedeno bolje
P5K pro se od P5k razlikuje zato sto PRO ima 8 phase faznu za CPU sto ti treba ako bi u buducnosti prelazio na neki quad ako nebi obican p5K bi ti sasvim lepo zavrsio posao
:wave:

Gigabyte GA-EP35-DS3P

Asus P5K Pro:92e
Gigabyte GA-EP35-DS3P:103e
Procesor koji bi stavio za SADA :O/C E2180 ili E2200 kasnije Quad
Savet koju od ove dve?

Poslednja izmena:
Slusaj vamo, komsiluk bre, ASUS P5K Pro i nijednu drugu (za tu lovu)...

8-phase cpu-psu nije bitno samo za Qxxxx cpu vec i za obicne procesore Exxxx jer ih snabdeva boljom (kvalitetnijom) strujom i samim tim omogucuje da rade brze i opustenije na vecem kloku ali i na difoltu...:D:D:D

Ko rzume, shvatice,

pozz.

Poslednja izmena:
Ako uspes da nadjes po dilerskoj ceni asus commando... Ako ne,onda iskoristi bench popust i uzmi ga :D Nema bolje ploce za oc e8xx procesora ;)

kako mozes preporuciti coveku MB koja ja ima 3 generacije stari cip set ? ? ?
nejuri on WR pa da uzme commanda jeste da ide dobor ali o nece ici preko 4.2ghz za 24/7 i to ako ubode primerak a ako mu to ne odradi PRO onda neznam

kasto vec odavno reko i vecina ljudi uzmi ti PRO ;)

khm,pitanje je bilo koja se ploca najbolje pokazala za OC e8400 procesora... I eto,ja sam dao najtacniji odgovor...

Ok, dakle pre P5K Pro nego Blood Iron? 8:4 faze, ali DFI je DFI...:S: Ili gresim?
DFI BI je sjajna ploca za dual core , izvlaci strashno visok FSB.:smoke: Dobra je i za quad, tu je mozda (nek neko potvrdi) P5K Pro bolji (manji vdroop).
Ja bih pre uzeo DFI (i jesam :D a u opticaju je bio i P5K Pro). BI je neshto jeftiniji (10-15e) i po meni ima bolji layout (P5K Pro ima 24 pin konektor na najgorem mogucem mestu :p).

Kao veliki fan DFI ploca, odlucio sam se ipak za P5K Pro. Ploca je jako dobra za te pare (platio sam 96 €). Vcore je stabilan, i postigao sam sa istim procesorom 200MHz veci OC u odnosu na P5B-E.

Da li P5K Premium/Deluxe WiFi-AP imaju 3rd Generation 8-Phase Power Design ili je to ima samo P5K PRO? Napravio bih neku mrežu u kući. Ne ciljam na crossfire tako da mi ploče sa x38 cipsetu (2x16 linija) ne trebaju. Da li sam u pravu?.

Da li P5K Premium/Deluxe WiFi-AP imaju 3rd Generation 8-Phase Power Design ili je to ima samo P5K PRO? Napravio bih neku mrežu u kući. Ne ciljam na crossfire tako da mi ploče sa x38 cipsetu (2x16 linija) ne trebaju. Da li sam u pravu?

Pa ima li neko tu kombinaciju Asus P5K Pro i e8400?koliki je max O.C. postignut?

Nazad
Vrh Dno