Šta je novo?

M$ humor

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko zna cime se rade M$ovi programeri 😀
Ili im mozda nesto stavljaju u vodu ili krofnice :whip 😀

Ma to oni upisali zbog Amerikanaca, za svaki slucaj😀

Meni nije jasna konstrukcija recenice 🙂
U srpskom jeziku bi se ovo brojalo odredjenim oblikom pleonazma? 🙂

😀

Smanji sliku al` da ne bidne veca , kaki moroni 🙂

-"Stupid MS. be more funny". 😀 😀 😀

Koliko sam ja shvatio to znači: ako je stavljeno da slika treba da se smanji, smanji je, ali ako je stavljeno da treba da se poveća ne radi ništa

Ameri u sustini nisu mnogo pametni, a i programeri u MS su im isti. Dali postoji neki MS proizvod u finalnoj verziji a da se posle po izlasku u prodavnice nisu pocele da pojavljuju razne bezbedonosne rupe i zakrpe koje je siroti MS morao da postavlja na svom sajtu. Nema nijednog
njihovog proizvoda za koji se moze reci da sljaka bez neke greske, propusta i naknadnih zakrpa.

ako nisam mnooooooogo glup, ja ne vidim ode logicki vec semanticki problem. slika kojoj se menja velicina, moze se povecati i smanjiti. ako zadas neku proizvoljnu velicinu moze se desiti da original bude i manji i veci. zato je ponudjeno da se u slucaju da je slika veca ona smanji (make pictures smaller...), a ako je manja da se ne dira (...but not larger). e sad sto su to nakaradno srocili, to je druga stvar...

Ti si mnoooooooooogo glup😀 😀 😀
Moglo bi i tako da se kaze, ali bi onda trebalo valjda da postoji i kontra resenje, make pictures larger but not smaller.
E svi smo mi glupi kad su nas oni iz M$ - a zbunili🙂

chivitli je napisao(la):
make pictures larger but not smaller.
nepostojanje kontra opcije ne negira postojanje ponudjene. il' si bezao sa logike? 😀 ideja je da se ne kvari kavalitet slike, sto se desava ako od manje pravis vecu. tesko da nekome trebaju uvecane male slike i velike koje ne staju na ekran.
nisu se bas svi zbunili... pre ce biti da je sada "in" i "cool" pljuvati po microsoftu i pisati "m$" pa se ljudi utrkuju da nadju gresku. evo primera kako mozes da se istrcis i izlupetas se...
😀😀😀 stvarno ste leekovi!

ps. ako 'ocete mogu da obrisem thread, da ne pukne bruka. 😉 cheers

Bahati [SiD] je napisao(la):
pre ce biti da je sada "in" i "cool" pljuvati po microsoftu i pisati "m$" pa se ljudi utrkuju da nadju gresku. evo primera kako mozes da se istrcis i izlupetas se...
😀😀😀 stvarno ste leekovi!

da li ti mislis da sam se ja "istrcao i izlupetao"? ako da, onda: "gresis, sinko... ovaj, gresis silno, sinko!" [(c) by Sofronije] Ovo je stvarno bezveze napisano, i to definitivno jeste greska M$a...

ja pissem "M$" samo zato sto to smatram dobrom forom. Dalje, ja ne pljujem po njima tek tako - naprotiv, ja mislim da su Win i mnogi drugi proizvodi by M$ prilicno cool! Win roolz!

voleo bih da ne brises ovu raspravu (ili, kako se to kaze na srpskom: thread) 😛

Pozdrav

Bahati [SiD] je napisao(la):
nepostojanje kontra opcije ne negira postojanje ponudjene. il' si bezao sa logike? 😀 ideja je da se ne kvari kavalitet slike, sto se desava ako od manje pravis vecu. tesko da nekome trebaju uvecane male slike i velike koje ne staju na ekran.
nisu se bas svi zbunili... pre ce biti da je sada "in" i "cool" pljuvati po microsoftu i pisati "m$" pa se ljudi utrkuju da nadju gresku. evo primera kako mozes da se istrcis i izlupetas se...
😀😀😀 stvarno ste leekovi!

Ko se istrcao i izlupetao? Ne pljujem ja po M$(S) - u tek tako. Ali ono sto je napisano izgleda stvarno simpaticno i meni se svidja da se zezamo na racun toga.
A to sto pisem M$, kakve to veze ima? Meni je svejedno da li cu pisati M$ ili MS, samo se uklapam u atmosferu.

p.s. cheers i tebi

Aargh je napisao(la):
Ameri u sustini nisu mnogo pametni, a i programeri u MS su im isti. Dali postoji neki MS proizvod u finalnoj verziji a da se posle po izlasku u prodavnice nisu pocele da pojavljuju razne bezbedonosne rupe i zakrpe koje je siroti MS morao da postavlja na svom sajtu. Nema nijednog
njihovog proizvoda za koji se moze reci da sljaka bez neke greske, propusta i naknadnih zakrpa.
Nije da branim MS, ali mislim da nema nijednog programa, ma koja firma da ga je napravila, za ma koju platformu, koji nema grešaka u finalnoj verziji...
Dobro možda su takvi oni što upravljaju nuklearnim centralama 😀

jddipqd je napisao(la):
Nije da branim MS, ali mislim da nema nijednog programa, ma koja firma da ga je napravila, za ma koju platformu, koji nema grešaka u finalnoj verziji...

100% tacno. Pa nemoguce je napraviti program bez greske. Nikad se ne zna sta sve moze da se desi, nemoguce je predvideti sve kombinacije.
Sto se tice nuklearnih centrala...😀 😀 😀

jddipqd je napisao(la):

Sto znaci da je ipak moguce napraviti softver koji ne gresi? Ili tesko nama!
BTW verujem da taj softver radi upravo pod windowsima 😀 (sarkazam)

M$ je poceo karijeru niskobudzetnim i skrpljenim softverom koji je zavrsavao poso ali ne i radio bas kako treba. Izgleda da oni bas vole tu tradiciju. Jes da sve lepo izgleda, jos kad bi i tako lepo radilo... a s obzirom na to koliko imaju para, verujem da im nije tesko da naprave jedan ozbiljan i stabilan OS... al ajde.. to je ipak neka visa politika 🙁
Ovo sto smo videli na attachu pokazuje samo kolika je ozbiljnost M$-a i koliko ih je ustvari briga da li cemo mi kao korisnici da se zbunimo ili smejemo ili razumemo misao pogresno pa nesto zabrljamo... sta vec... "Drzi bure vodu..."

Nazalost

Nazad
Vrh Dno