Šta je novo?

M&D poštenjačine i moj "pametni" komša :)

R_U_S

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2004
Poena
620
Kupio moj komša pre neki dan "nov" HDD u M&D profiju - WD 160Gb SATA. Najjača fora što nije ni račun uzeo :d , a još jače što je upotrebi od oktobra 2005. Evo šta je bilo na njemu: instalirana windoza na sledećem sistemu (vidi fotke).
Iz zezanja sam nabo HDD u njegov DFI Infinity nf4x i sistem se podigao na keca sa "novog" harda :party: :crash:
Evo i slike lepo overklokovanog Preslera :d :d :d

A sad nek' se javi overkloker, neću mu ništa, komša ionako neće da vraća disk ! :smackbum:

Mozda prepozna ovaj desktop, optimizovan za SuperPI rezultat :d

Prilozi

• 318.PNG
    318.PNG
    128.3 KB · Pregleda: 353
Poslednja izmena:
Jak mu superpi rezultat u PM. :D :d
Jel moze to jos malo da se zategne ? :d

AF, sta kazes na ovo ?

Sta ja da kazem, ja imam Pentium D 930 i ne drzim SuperPI.exe na desktopu.
Inace nisam znao da u cenu diska ulazi i instalacija "legalnog" operativnog sistema, za ovo bi mogao neko da naj.be.

Brate, pa ti spavas na benchu :D AudioCAR si!

Nego, jel su dobri rezovi !? :d Kolko izvlaci tvoj 930 ? ;)

Nema jos overklokera da se javi, koliko je jos "nategao" Preslera, na WinXP Pireted Edition....nego, kako znas da je piratovan XP ? Imas neki alat s' kojim proveravas iz screenshota da li je piratovan ? :d

Poslednja izmena:
Mislis da mu daju ostatak masine, jer ide uz taj hard disk :d :d :d

Ništa zlonamerno

Da ne bude da sada extra prozivam nekoga. Stvarno sam umro od smeha kada sam zakačio HDD na makinu. Prvo sam hteo da proverim HDD, zakačim ga kod sebe i imam šta da vidim :laugh: :laugh:
Da, komša je pre nekih mesec dana po mojoj preporuci pazario taj DFI Infninity nf4x i Semprona 2800+ u M&D. Pošto nije odmah imao kintu za sve pre neki dan je kupio i HDD. Lepo sam mu rekao da ide i da ga vrati, ali nije hteo :whip: :wall: :wall:
Njegov problem, a ja uskoro :angel: u 3pm.

Ja jos nisam imao problema sa njima, barem sto se tice reklamacija na DFI ;) , dosada su bili korektni, barem prema meni, mada ja ipak nisam obican, krajnji kupac.

Mislim prilicno je star HDD, meni se desilo par puta zamalo da prodam neki hard na kom sam experimentisao nesto, ali ovo je stvarno matoro (mislim sa sistem ako je od oktobra '05-te).
U sustini neki serviser se malo igrao sa Preslerom ,hehe, nista strasno...
Pozz

Taj disk je trebalo vratiti jer nije nov a prodat je kao nov. Tu je kraj svake dalje price. Dokle god neka firma ne najebe za tako nesto desavace se i gore stvari.

Ja se izvinjavam al ja disk nikad nisam dobio a da nije " hermeticki" zapakovan i bez garancije.
Cak i pre PDV-a sam dobijao uredne racune.

Ma kod nas se sve prodaje u rinfuzi, cudi me da do sada nisu spakovali po dva diska u te hermeticke vrecice.

Nazad
Vrh Dno