Šta je novo?

M-audio i Aardvark u YU????

rumski

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
604
Znate li gde u YU mogu da se nadju proizvodi M-audio i Aardvark? Koliko ja znam, nemamo zvanicno predstavnistvo, ali, da li neko "valja" ove dve marke? Konkretno, treba mi ili M-audio Delta 1010 ili Aardvark Q10.

.....zatvaram post. Aardvarka definitivno nema niti ga iko prodaje, ako vas bas zanima.... ali M-audio postoji u BG-u.

rumski je napisao(la):
.....zatvaram post. Aardvarka definitivno nema niti ga iko prodaje, ako vas bas zanima.... ali M-audio postoji u BG-u.
Gde si ih našao? Ima li Audiophile 24/96?

Naravno da imaju....... nazovi PRO MUSIC 011/ 642 082
Oni su predstavnici M-audio za YU..... Zamisli, treba mi Delta 1010, svuda sam je trazio i tek na kraju se setio da na M-audio sajtu kliknem na link "internacionalni dileri" i zaprepastim se: 'ladno YU na spisku...... Nazovi slobodno, imaju full program na kredit, na rate, na cekove....

rumski je napisao(la):
Naravno da imaju....... nazovi PRO MUSIC 011/ 642 082
Oni su predstavnici M-audio za YU..... Zamisli, treba mi Delta 1010, svuda sam je trazio i tek na kraju se setio da na M-audio sajtu kliknem na link "internacionalni dileri" i zaprepastim se: 'ladno YU na spisku...... Nazovi slobodno, imaju full program na kredit, na rate, na cekove....
E baš si mi ulepšao ovaj dan. :D

Vrh Dno