Šta je novo?

M.2 wireless card

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
915
Imam matičnu ploču Asus H510m koja ima M.2 slot, i WiFi karticu iz laptopa Lenovo v130 koja je isto M.2 ali mi ima jedan zubac više i ne može da se ubaci u M.2 slot na ploči. Da li WiFi kartice koriste neki drugi M.2 standard ili ja negde grešim ? Kartica je kao sa slike.s-l400.jpg

Zaboravio sam da dopunim naslov, trebalo je da glasi "M.2 wireless card" ako moze moderacija da izmeni.

Da li WiFi kartice koriste neki drugi M.2 standard
da. E-key (piše E na toj kartici)
uglavnom piše na ploči ako je M.2 za Wifi

Hvala, znači ništa od M.2 wifi na ovoj ploči, moracu da uzmem neki usb dongle.

Ta kartica je mnogo bolja od bilo kakvog USB smeća koje može da se nađe kod nas. Da sam na tvom mestu, pokušao bi da nađem nešto ovako.

Hvala, nisam znao da postoji ovakav adapter, gledao sam neke adaptere za apple airport kartice nije mi palo na pamet da pogledam za ovu sto imam :) Za nekih 4e sa troškovima slanja isplativije mi je nego da uzimam usb wireless i.bluetooth dongle.

Gledam opis ovog adaptera, piše da je za Intel AX200 i 9260, da li to znači da radi samo za te modele wirelesa kartica ili će raditi i za 3165. Malo mi je nelogično ovo što su napisali jer adapter prespaja konektore koji su kod svih chipsetova isti.

Nazad
Vrh Dno