Šta je novo?

Lumia 535,Windows 8.1,pozadinska aplikacija

jafazec

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2007
Poena
320
Nisam znao gde da postavim ovaj problem pa rekoh ajde ovde da pitam..
Elem,u pitanju je Microsoft Lumia 535 dual sim,windows 8.1 je na njoj i imam problem..Potrebno mi je da koristim 2 aplikaicje istovremeno,Zello (za one koji ne znaju,u pitanju je push to talk aplikacija,kao voki toki) koja treba da radi u pozadini i Here Drive navigaciju koja ce uvek biti primarna. E sad,sve to zvuci ok,medjutim u praksi se javlja cudan problem.Kad upalim aplikacije, i startujem navigaciju,Zello mi ne prosledjuje poruke,tj ne cujem nista,iako sam 100% siguran da je aktivan jer cim switchujem na njega on mi procita sve prispele poruke koje su se gomilale.Kad upalim Zello i samo Nokia Mape(znaci jos uvek ne pokrenem navigaciju da me ona navodi glasovno) onda Zello sljaka,tj cujem ako mi neko nesto salje.Zello radi u pozadini i sa bilo kojom drugom aplikacijom. Takodje,provalio sam da ukoliko iskljucim GPS iz navigacije,Zello radi ali navigacija naravno ne.
Probih glavu da dokucim do cega ovo moze da bude,pa molim za neku ideju ili resenje ako neko zna sta moze da pravi problem?Da li nekako moze da se forsira na WP ta pozadinska app,da li ima neko podesavanje koje nekim slucajem nisam nasao..
Napominjem da je sve ok podeseno,cak i sama Zello app u podesavanjima kaze da je telefon lepo podesen.
Hvala unapred!

Da li je ukljucena glasovna navigacija? Mozda WP suspenduje pozadinske aplikacije ako postoji mogucnost da se "posvadjaju" oko zvuka.

Nije do toga,pokusavao sam to...valjda se javi neko s nekom drugom idejom :)

Mozda videti u battery saveru da li je Zellu dozvoljeno da radi u pozadini. Pretpostavljam da to nije, al vredi probati mozda. I mozda videti settings\notifications + actions, pa ako se tu moze Zellu nesto odobriti. Mada 99% si to davno probao. :) Mozda je i do same Zello aplikacije, mada moze biti i sto yooyo kaze.

Nazad
Vrh Dno