Šta je novo?

Lumia 435

mikac151

Cenjen
Učlanjen(a)
12.12.2014
Poena
159
Danas predstavljen zajedno sa Lumiom 532.

--
4 inča - 480x800
Snapdragon 200
Dual Core
Cortex A7
Adreno 302
--
1GB RAM!!!
--
Rom - 8GB - proširivo na 128GB
Zadnja kamera 2MP
Prednja VGA
--
CENA: 69 Evra!

Odličan telefon za 1 din kod operatera, kao što sam već pisao. Tačno ima ono najosnovnije , ništa preko toga .

Lumia 435 ima 1gb ram i košta 70 e a takođe jedan poznati preskup telefon ima isto toliko memorije a košta 10x više :d

Očigledno je da su skapirali da moraju agresivnije da krenu na tržište sa cenama . Aparat je pravljen za ove siromašnije zemlje , tu se i mi uklapamo .

Ali je ipak bolje dodati još 10 evra i kupiti Lumiu 532...

Ma tu mi je cudna ta razlika od samo 10e ,bice verovatno malo veca razlika u ceni ali ne mnogo.

A zašto nema blica ? To ne mogu da razumem. Neka bude skuplji za tu diodu i 10e, ali u ovom veku nemati blic je stvarno neverovatno.

Polako, bice i toga na ovim jeftinijim telefonima... Ovaj je bas jeftin tako da mu se to ne zamera

Ajde blic ali nema auto fokus...

Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava vise... Da li je moguce da je toliko tesko napraviti "lumia 520 dual sim" ? Prvo naprave 530 koji je DS, ima istu bateriju kao 520 ali odnekud se stvori debljina od 11.7 mm. Sada slicna baterija i ponovo ta debljina a bas sam ocekivao da je ovo konacno to sto mi treba. I sto ja da (konacno) menjam Ashu 210 kad sa njom vec imam ciglu koja mi odradjuje prakticno sve sto mi treba i nista bolje necu dobiti?

ps. 630 DS mi je isto "ciglasta"... Lumia 730 DS mi nije idealno resenje zbog velicine ali to je ta ergonomija koja mi se svidja. I puno ljudi je prijavilo probleme sa njom tamo na temi... Sve u svemu razocaran sam ponudom i dalje, puno sam ocekivao od ovog telefona...

Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava vise... Da li je moguce da je toliko tesko napraviti "lumia 520 dual sim" ? ..

Lumia 532 ?

Ne razumem ovo ciglasta ? Misliš debljina , izgled ?

Lumia 630 nije nikakva cigla, vrlo skladna veličina i lepo leži u ruci.

Poslednja izmena:
Lumia 532 ?

Ne razumem ovo ciglasta ? Misliš debljina , izgled ?

Lumia 630 nije nikakva cigla, vrlo skladna veličina i lepo leži u ruci.

I lumia 532 ima debljinu od 11.7 mm a nista posebno bolju bateriju. Lumia 520 nema oblik cigle (kvadar) i ima debljinu od 9.9 mm. Asha 210 ima oblik cigle kao i 630 i meni se to ne svidja i zeleo bih da konacno promenim telefon... Da postoji 520 DS to bih vec ucinio. Ne bih dalje, nije tema... Samo sam prosto razocaran.

Poslednja izmena:
Bice ovo fin telefoncic za jako malo para. Za jeftinija trzista. Samo u Indiji ima da da odu bar pola :) Meni se svidja iskreno. Ja mislim da ko zeli blic veci ekran i prednju kam lumia 535 je pravi izbor, po meni bolji od 630 za slicne pare

Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava vise... Da li je moguce da je toliko tesko napraviti "lumia 520 dual sim" ? Prvo naprave 530 koji je DS, ima istu bateriju kao 520 ali odnekud se stvori debljina od 11.7 mm. Sada slicna baterija i ponovo ta debljina a bas sam ocekivao da je ovo konacno to sto mi treba. I sto ja da (konacno) menjam Ashu 210 kad sa njom vec imam ciglu koja mi odradjuje prakticno sve sto mi treba i nista bolje necu dobiti?

ps. 630 DS mi je isto "ciglasta"... Lumia 730 DS mi nije idealno resenje zbog velicine ali to je ta ergonomija koja mi se svidja. I puno ljudi je prijavilo probleme sa njom tamo na temi... Sve u svemu razocaran sam ponudom i dalje, puno sam ocekivao od ovog telefona...

Probleme sa Lumiom 730 ima na temi bukvalno 3 čoveka. Zavisi gde se kupuje. A i po novom zakonu o zaštiti potrošača možesš i da je vratiš, zameniš isl. Grešiš i u vezi L630, odličan fon ali mu fali blic.

Poslednja izmena:

Fino je ovo . Vidim da su cene oko 80-90 evra , možda može to još niže .

Ako neko traži solidan uređaj koji naravno neće koristiti za slikanje , ovo je pravi izbor .

Inače izgleda baš lepo i zgodno za dzep . Ima prednju kameru za skype, dual sim varijantu i verovatno solidnu bateriju.

Poslednja izmena:
Pocetna cena od oko 80-ak € je sasvim ok. Po meni dosta bolji izbor od l530 koja ima istu cenu. Samo jos da se pojavi u prodaji da iznese neko licne utiske u radu :)

Nazad
Vrh Dno