E sbudzio sam Lucentov modem pre neki dan u komp i RH7.2 ga je izdetektovao (bar tako pise) medjutim kada probam da ukljucim neki dajler tu postoji opcija za query modema... sta god da namestim (u smilsu /dev/modem ... ima tu jos nekih stavki ) on javlja kako nemoze da open device ili ga tu nema. i tako to.. Sta bih ja sad voleo ako bi neko mogao da mi kaze gde se KONKRETNO podesava sve sto je vezano za modem posto u onom Kontrol Centru ga nema ... znaci ko sto u smrdljivom swinjdowsu ima device menager pa ako tako nesto postoji za Linux .. (nemojte bash mnogo da mi se smejete posto sam Linux stavio tek pre par dana prvi put u zivotu a voleo bih da namestim taj modem posto me on jos jedino koci da skroz ubijem swinjdows i da predjem na doticni)...Iili ako moze neko znaci redom da mi kaze sta treba da vidim u smislu : "1. Pogledaj sta pise u ovom fajlu.... 2.Vidi jer ti je ovo ovako namesteno... itd..." Takodje nemoj da mi je neko spomenuo FAQ o "modemi pod linuxom i drajveri generalno" Posto tamo jedino sto pise je da Lucentovi modemi sljakaju super pod linuxom i da treba da "batali multimediju na lin-u
za jedno godinu dve mozda dostigne nivo "njindonjsa" " i neke PCTV karte.. totalno nema 2 normalne recenice o podesavanju Modema (bolje da i moderatori to izbace iz FAQ-a).. Unapred zahvalan :wave;
za jedno godinu dve mozda dostigne nivo "njindonjsa" " i neke PCTV karte.. totalno nema 2 normalne recenice o podesavanju Modema (bolje da i moderatori to izbace iz FAQ-a).. Unapred zahvalan :wave;