Šta je novo?

LTJ Bukem

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Interesuje me kolekcija bukema...Znachi ako neko ima dosta izdanja neka da neki spisak a ako je neko zainteresovan imam i ja svashta...Ovo je za druga koji je opchinjen LTJ-om...

Postoji MP3 kompilacija LTJ-ja, mislim da mu je to najelegantnije i najlakse resenje. Vidjao sam je cesto po radnjama, npr u onoj u podrumu Robne Kuce Terazije.

I mene zanima Bukem samo daleko taj BG :(

Genghis Khan je napisao(la):
Interesuje me kolekcija bukema...Znachi ako neko ima dosta izdanja neka da neki spisak a ako je neko zainteresovan imam i ja svashta...Ovo je za druga koji je opchinjen LTJ-om...

Ajde reci sta imas pa se mozda izvrsi neka razmena ...

Pogotovo me zanima Marshal Jeferson ( na EXIT-u je odvalio jace od Moralesa )

Re: Re: LTJ Bukem

Ser_Zile je napisao(la):
Pogotovo me zanima Marshal Jeferson ( na EXIT-u je odvalio jace od Moralesa )

Marshall Jefferson je razbio na Exit-u. Billie Jean boom. Morales se izglupirao pustao je pasildu i jos neke hitove (ne secam se bas svih :D) iz '38-e.

E fino ajde iscimacu te ovih dana Damjane da se dogovorimo pa ako dolazish na mega skup onda da tu preuzmem CD...
Inache napisacu vasm shta drug ima ako vas interesuje samo da mi on da spisak...

Dolazim i ja na skup pa bi stvarno mogli da se dogovorimo za neku razmenu . Kako da stavim u attach spisak pesama koje imam ?

Ser_Zile je napisao(la):
Dolazim i ja na skup pa bi stvarno mogli da se dogovorimo za neku razmenu . Kako da stavim u attach spisak pesama koje imam ?

Utjeraj sav muzicki repertoar u WinAmp (verzija 2.xx). Pa generate HTML playlist, sacuvaj tu playlistu, zipuj je i okaci ovde kao attach. Mislim da ne moze bolje(krace?) :)

pozdrav

Pa generate HTML playlist

Ne nadjoh ovo , mora da sam corav :(

Evo obicne liste zapakovane pa pogledajte ako imate vremena ...

Za sada to je sve sto imam narode .

Na dnu prozora playliste imas cetiri dugmicca :) Stisnes onaj zadnji - MISC, pa onda MISC OPTS, sledi GENERATE HTML PLAYLIST. Kraj.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno