Šta je novo?

Lowculture.org - zasto je ugasen

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zeleo bih da obavestim sve clanove mog foruma, ciju vecinu cine ljudi upravo odavde, da je Lowculture.org danas ugasen.
Danas je hosting provajderu stigao mail i Lowculture.org je ugasen.

Kada ce i da li ce Lowculture ikada proraditi, ili ako proradi biti ono sto je bio, ja ne znam i do 1. juna cu odluciti sta i kako dalje. Dotle, zao mi je sto ce sajt biti ugasen, znajuci da je nekima predstavljao prvo mesto koje su posecivali cim bi se zakacili na net :)

Ovo je vrlo kritican momenat i sreca je sto niko nece biti tuzen. Medjutim, lako se moglo desiti da sem mene i drugi budu na meti a to prosto ne zelim da se desi. Stoga, nadam se da verni posetioci nece biti razocarani previse ukoliko ipak odlucim da Lowculture.org nekoliko dana pre 2. rodjendana i nakon 4 godine delovanja, zauvek ugasim.

Poslednja izmena:
Ej, ej, ej!!!

Kakvo gašenje?! Čekaj da prodiskutujemo, ne znam o čemu se radi!

Ete, sve sto je lepo ima kraj!

Bas bezveze...

Bekap je majka :) Bekap postoji, i to vrlo svez.

Uf, sreća u nesreći. ******, da je onaj google ads odradio svoju misiju do kraja, možda bismo imali hosting koji smo svi želeli, ovako...

stvarno bedak

I kako je taj Wieser ili kako se vec zove lik stigao do onog linka? Je li to neko nije stavio link u tagove ili ...?

Mislim nije se valjda lik registrovao i njuskao po sajtu trazeci link ka svom softwareu???

ako moze kako da se pomogne pricajte :(

Stvarno steta, pokoj mu dusi :bottle: :(
ForsDem

Daj bre nemo' gasite LC....

Nemojte jos da mu citate opelo - sajt takve sadrzine je meni pored bencha, najvazniji izvor "informacija".
Kutija ako nekako mozemo da pomognemo - tu smo.

MIslim da je skoro svako sa Bencha zalazio na LC - jer su ova dva sajta zajedno predstavljala idealnu simbiozu svega sto bi jednog naprednog korisnika moglo interesovati.
Sajt koji je bukvalno bio jedini pravi orijentisan na softverska resenja.

NIsta Kutija - sad se ide u duboku ilegalu, ali ne dozvoli da se LC ugasi.

P.S.
A jos ni majice nisu odstampane :d

dok sam citao ovo udarao sam mb sa jednim clanom LC-a tako da ne zamerite.Vest nas je bas pogodila.

P.S. Gde sada da spamujem? :D

skydiver je napisao(la):
I kako je taj Wieser ili kako se vec zove lik stigao do onog linka? Je li to neko nije stavio link u tagove ili ...?
Iz server loga, očigledno. Vidim iz onog pisma da je fajl bio na njegovom serveru, pa je po referer podacima video odakle je linkovan.

Šteta za forum, stvarno. :(

Bedak, dolazio u glavnom zbog zezanja i ekip sa bencha... posto je bench odavno postao "tesan" za zez stvari :(

Poslednja izmena od urednika:
Uff ovo je stvarno losa vest.
Napred Kutijo, kao sto vidis imas veliku podrsku ljudi sa Bencha.
Ako treba i neke pare da se skupe, samo javi.
...i da cak ni majicu nismo docekali. :(

Momci, meni je jako žao zbog svega što se desilo sa LC-om, posebno jer sam učestovovao u njegovom radu od samog početka :( Ipak, molim Vas da se suzdržite postovanja linkova sa warez sadržajem jer ne želimo da benchmark doživi istu sudbinu.

Pozdrav

:wall: :wall: :wall:

možemo da diskutujemo, ipak. Stvarno je pola ljudi odavde bilo tamo... :( ja se ne razumem u dot-com poslovanje, registracije, domene, pa ne mogu ni da sagledam opcije koje Kutija sad ima... Voleo bih da pomognem...

Ebiga, znao sam da LC ne može večito. Ipak, ako postoji rupa koja se može iskoristiti, kao što kostolomac predlaže, ne treba je propuštati.

Ej, ja na LC kucam reply, kliknem na post reply i foruma odjednom nema.. Pih, nadam se ovo neće biti kraj za LC.

:zgran: :zgran: :( :( Ne mogu da verujem, celu noc sam se drkao po gradu i sad ujutru uz kaficu imam sta da vidim. Jos jedan usrani dan je kompletan.

Znaci ti si ga ubio :d

Jesam, priznajem. Koja sreća da ovde klikćem na Post Quick Reply, moram da pazim da ne ubijem i Bench. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno