Šta je novo?

Periferni uređaji Low-budget kuciste

• Začetnik teme Začetnik teme Nes*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Nes*

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2012
Poena
525
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X + DEEPCOOL AG620 G2
Matična ploča
MSI MPG B550 GAMING PLUS
RAM
Cusu DDR4 32gb(2x16gb) 3200mhz CL16 1.35v
GPU
Rx 6700 Xt
Storage
ssd/hdd
Zvuk
Microlab 2.1 m900 40w / S BOX HS 201
PSU
MSI 650W MAG A650GL 80+ Gold Modularno
Kućište
RAIJINTEK ARCADIA III TG
Monitor
Acer 27" LED - KA272Ebi
Miš & tastatura
[Logitech G102 LIGHTSYNC / B100 / Logitech M185 / Canyon CM-1 / MS FOCUS M130] & Trust GXT 830-RW Avonn (II)
Mobilni telefon
Motorola g8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam nedoumicu oko kupovine kucista. Ne znam da li podrzava dva hard diska i jedan ssd?

I da li je ok da je napajanje u donjem delu? Inace kuciste je Zeus L05 atx

Untitled.png

I jeste sa kp 2800 din. Jer moram da skidam plocu da bi montirao lc power 120. A nesto i razmisljam ima li mesta za backplate.

Tako da to danas nisam uradio a hteo sam. I maksimalan smor kad sam video da nema pristupa

Poslednja izmena:
p.s za ovo moj trenutno kuciste msm.. 🙂

@Nes*

Da li ti treba prostrana "kanta" nebitnog izgleda za ispod stola ,
sa napajanjem u vrhu koje nece svakodnevno da usisava prasinu sa poda,

ili fensi sljastece kuciste koje ce da stoji na stolu ?

Ako ti treba ono prvo , za 10-20€ na KP imas gomilu super ocuvanih ili cak
nekoriscenih kucista.

Videcu sutra. Idem u servis videcu da platim ovim mojim kulerom 95ticom koji mi radi. U zamenu za uslugu ili 500-600 kinti koliko je prosli put bilo kada su skidali plocu. Pa cu videti koji je njihov odgovor i da li cu sam pokusati 🙂

Ali ako zele to da odrade za kuler 95ticu pristacu 99%

p.s posalji mi neki link na pm za ta nekoriscena.

Poslednja izmena:
Za cenu tog Zevsa ima i:
po meni dosta kvalitetnije.
Pošto ima samo Usb 3.0, ako proča nema usb 3.0 imaš Chieftec USB3T2 Kabl adapter 19pin USB 3.0 - 9pin USB 2.0 adapter za 250din.

Lepo je ovo kućište. Ja imam prastaro CM HAF. Verovatno je to jedini deo računara koji neću da menjam nikad.

Koja slučajnost. Išao sam do pijace da ubijem vreme, i tamo vidim HAF + sa nekom konfiguracijom za 3.000,00 dinara 😀 Sasim solidno očuvan. Posle ga odnese neki dečko. Verovatno će da završi na KP 🙂

1000 din u servisu ,ne mi se svidja, sam cu ili vec nekako 😗

Za cenu tog Zevsa ima i:
po meni dosta kvalitetnije.
Pošto ima samo Usb 3.0, ako proča nema usb 3.0 imaš Chieftec USB3T2 Kabl adapter 19pin USB 3.0 - 9pin USB 2.0 adapter za 250din.
Ljudi potcenjuju učinak tih side panel ventilatora...nekad kad su sva kućišta imala čvrst metal napred a ne mesh, to je bio jedini način da imaš ikakvo hlađenje. A sada kad sve grafičke izbacuju sav vreo vazduh sa strane pravo u bočnu stranicu, a nimalo pozadi, imati ventilator tamo koji će da izvuče taj vazduh može da rastereti CPU kuler...

Nazad
Vrh Dno