vladat1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 845
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
1.
Ako kazes da kao privremeno resenje logitech zvucnici (sateliti) povezani na AVR 'ne moze', budi drug pa mi objasni zasto ne moze?
Lakše mi je tako da kažem nego da objašnjavam. Imeđu povezivanja Logija i DVD a koji ti nudi kolega, izbor je više nego očigledan.
Ako sam rekao da se protivim ugradjivanju atmos zvucnika, sta to AVR za koji kazes da mora da bude skuplji od 200 eura, (posto ja komponente drzim duzi period bez zamene), sta to taj AVR od 200+ eura moze da ponudi od tehnologije koja ce mi trebati kasnije, a koju nemaju trenutno jeftiniji AVR-ovi?
Kao što kod matičnih ploča postoje serije koje se traže tako je i ovde.
4.
Pitao sam i sta fali (prilicno jeftinim) Pioneer-ovim VSX AVR-ovima u odnosu na neki od 200 eura?
Isti odgovor kao na pitanje broj 3
5.
Za subwoofer kazes da mora pasivni. Generalno i meni se ta ideja dopada mada mi je tesko da objasnim zasto.
Meni pasivni bolje zvuče, ali ovo uzmi sa rezervom. U ovoj sobi postuju članovi koji su promenili uređaje od par hiljada evra, uz to nisu "tatini i mamini sinovi".
Mene su na početku savetovali Kokan i Zek. Posle sam se razvijao sam kako sam mogao. Malo visio na Hi Files, solidno učio na svojim greškama. Nekada na greškama svojih prijatelja. U svakom sluičaju ja više volim stereo sistem. Sve što sam napisao je iskreno i iz najbolje namere.
Poslednja izmena: