Šta je novo?

LOTR ... nastavak sledi...

Evo i ja da dodam.Na adresi 3w.iespana.es/tolito/anillos.html moze da se skine ceo soundtrack iz prvog dela i svaka pesma je u redu za razliku od nekih drugih sajtova gde sam skidao pesme sa ocajnim kvalitetom.

Upravo sam skinuo trailer i ostao bez daha.Obavezno za sve fanove iako je 8mb i neki japanci mamrndzaju na traileru ali vredi videti narocito scene bitke kod Helm's Deep-a.

a sta bi sa...

Neko je pre odredjenog vremena najavio da ce dobiti drugi pa mozda i treci deo pomenutog filma, pa me zanima sta je bilo s tim?

Re: a sta bi sa...

V.I.D je napisao(la):
Neko je pre odredjenog vremena najavio da ce dobiti drugi pa mozda i treci deo pomenutog filma, pa me zanima sta je bilo s tim?
... izgleda nista, mene su samo lozili da to moze da se nabavi :mad:

2. i 3. deo jos nisu ni montirani...

DVD izlazi 4. avgusta (2xDVD, bioskopska verzija). U novembru izlazi i "colector`s edition" na 4 DVD-a. Na njoj ce biti i produzena (nekih 30 minuta) verzija "Druzine Prstenova"

Re: Re: LOTR ... nastavak sledi...

Radi preko beotel-a sa flashget-om!

Pozdrav:)

Re: Re: Re: LOTR ... nastavak sledi...

E skinuo sam ga ali media player ne moze da ga pusti.Treazi odgovarajuci codec.instalirao sam i noviji mplayer ali isto.sta da radim

Re: Re: Re: Re: LOTR ... nastavak sledi...

Monster je napisao(la):
E skinuo sam ga ali media player ne moze da ga pusti.Treazi odgovarajuci codec.instalirao sam i noviji mplayer ali isto.sta da radim
Pa treba ti codec a ne player. Sto se player-a tice sve jedno je da li je 6.4 ili 7. Jel imas instaliran divx kodek ?

Meni radi i link i media player. Doduse u firmi sam vezan kablom na net pa je mplayer skinuo kodek sa neta. A i ja sma cuo pricu o 2-om i 3-em delu, kao samo sto nisu prebaceni na divx. Navodno su ukrali mastere - sta ce im ako filmovi jos nisu montirani nemam pojma. Bice da je aprilililii

Vrh Dno