Šta je novo?

??LOTR ( King i War) ili Legacy of Cain

BubaJez

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
609
War of the Ring
Return of the King ili
Legacy of Cain Sta da uzmem i da se razonodim :banana:

Nisam probao War of the Ring, ali ove dve sam igrao. Moram priznati da mi se Legacy of Cain mnogo vise svideo, bolje su kontrole, krvavije iskustvo, iako su obe igre konzolaske vise. Dobar je i Return of the King, ali ako bas imas jaku zelju da se jos malo druzis sa Druzinom...

A recite mi War of the Ring, na sta to lici i u koji zanr spada. Strategija , od nekog sam cuo da je u fazonu Warcraft-a ...

Poredis neuporedivo, bubo :)

WOTR je strategija warcraft tipa, s'tim sto gameplay nije na nivou wc3, ali je svakako zanimljiv, a i prica je interesantna. Graficka strana igre je izvanredna, bolja nego u wc3.
Inace ova igra je po mom misljenju vrednija igranja nego druge 2 zajedno :d

ROTK je neka nedefinisana arkada i mesavina svega i svacega, a najcesce bezveznih pokreta i non-stop kliktanja misem ali u najgorem smislu te reci, uz par zagonetki zanemarljive tezine koje treba resiti. Jednom recju - bljak.

LoC je klasicna arkadna avantura, ali brate mili, zastarelog gameplay-a od pre 5 -10 godina. Ako ti to ne smeta ili ako si bio ljubitelj gameplay-a Soul Reavera "idem napred 150m pa naidjem na 2 neprijatelja, pa jos 200m pa naidjem na 3 a nigde zive duse u gradu, samo picim napred i mnogo mi je dobro" onda slobodno uzmi ovo, neces se pokajati. Ali arkadne avanture tog tipa, po mom misljenju, treba ostaviti istoriji, postoje mnogo bolje i izazovnije stvari u ovom vremenu...

Opti hvala no ...

nebi bilo lose da mi ti nesto preporucis?? Obzirom da si dobor upucen....

Hmmm...nema problema, ali moras da me uputis malko kakve ti se stvari igraju, i da imas na umu da je maltene od januara sve mrtvo, tj. nema nista novo a da valja :)
Daklem, cega si ljubitelj ?

Pa izaslo je par vrednih stvari i od januara. Recimo Joan Of Arc, Conan, Fist Alpha...
Mada naravno, ne moze da se poredi sa decembrom nikako.

Sta da kazem. Sto se igranja tice malo vise sam bajat :p pa zato i trazim savet. Naime poslednjih par stvari koje sam igrao su Morowind, Diabolo II, War Craft, Max Payen I, Unreal Tour.,DeusEx I....
Eto to bi bilo to, pa na osnovu ovoga sastavite :bottle: profil.

Svima koji nisu igrali, preporucujem Neverwinter Nights, tako i tebi... kao i dodatke za njega. A verovatno bi ti se dopao i Star Wars:KotOR, posebno ako si ljubitelj i filmova. Mada sam se ja tek posle odigrane igre, malo vise zainteresovao za filmove u SW univerzumu. Probaj i Mafiu, obavezno. To ti je neki moj izbor...

ja sam dodushe odgledao sve starwars filmove vishe puta josh odavno, iako kotor nema veze sa njima... a NWN je takodje odlichan... imam svih 5 diskova (igra + 2 expansiona)

BubaJez je napisao(la):
Sta da kazem. Sto se igranja tice malo vise sam bajat :p pa zato i trazim savet. Naime poslednjih par stvari koje sam igrao su Morowind, Diabolo II, War Craft, Max Payen I, Unreal Tour.,DeusEx I....
Eto to bi bilo to, pa na osnovu ovoga sastavite :bottle: profil.

1) Neverwinter: Hordes Of The Underdark
2) SW: KOTOR
3) Lords Of Everquest
4) Temple Of Elemental Evil
5) Vietcong: Fist Alpha

Eto, mojih 5 predloga za koje smatram da te nece razocarati...:)

Meni se KOTOR uopste nije svideo... Ne znam ni sam, pojurio sam da ga narezem cim se pojavio, poceo da igram...ali ne znam... Nesto nedostaje! Otprilike da sam prestao da se odusevljavam SW univerzumom. Vise mi lezi nesto tipa LOTR znaci Epska Fantastika!
Jel ima neka preporuka za mene? (od igara imam instalirane WarCraft 3 TFT, StarCraft, Diablo II LOD i War Of The Ring)

Mene je epska fantastika maksimalno smorila maratonskim Neverwinter Nightsom...
Dodushe, i mene je KotOR razocharao u onoj prvoj misiji jurnjave po svemirskom brodu, ali je posle mnoooogo bolje, narochito kad postanesh Jedi...

Jos jedna preporuka za NWN uz Hordes Of The Underdark postaje jos bolja, najavljena su dva nova expansiona, jedan oficijelni i jedan koji su radili fanovi, znaci da je dobra investicija i za buducnost :type:

Ripper je napisao(la):
Meni se KOTOR uopste nije svideo... Ne znam ni sam, pojurio sam da ga narezem cim se pojavio, poceo da igram...ali ne znam... Nesto nedostaje! Otprilike da sam prestao da se odusevljavam SW univerzumom. Vise mi lezi nesto tipa LOTR znaci Epska Fantastika!
Jel ima neka preporuka za mene? (od igara imam instalirane WarCraft 3 TFT, StarCraft, Diablo II LOD i War Of The Ring)

Kako se smorim kad vidim ovako nesto :)
Pa dobro citate li vi nesto sto je iznad vaseg posta ili samo onako pitate ? :trust:

Znaci 1 (!!!) post iznad tvog stoji 5 preporucenih igara od moje malenkosti, od cega su 1. (Neverwinter: Hordes Of Underdark) i 4. (ToEE) klasicna epska fantastika. Drugim recima, zasto li sam uopste to pisao kad ljude mrzi da citaju :smash:

Bar da 40% preporucenih igara nisu upravo epska fantastika :d

Shto preporuchujesh choveku Hordes of Underdark kad nije ni igrao originalni NWN? HOU je najobichnije doope, namenjeno iskusnijim igrachima spremnim na nerviranje - originalni NWN je biser od igre i treba PRVO NJEGA odigrati.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Shto preporuchujesh choveku Hordes of Underdark kad nije ni igrao originalni NWN? HOU je najobichnije doope, namenjeno iskusnijim igrachima spremnim na nerviranje - originalni NWN je biser od igre i treba PRVO NJEGA odigrati.

1. ionako mora da instalira original da bi igrao HOU. Ne teram ga da ga ne proba :d

2. HOU obicno doope :mad: ? Ne razumem...

3. HOU je najbolji expansion za neku igru koji sam odavno video, pravi je biser sto se toga tice koji (po mom misljenju) fantasticno koristi potencijale originala i jedan je od zaista, zaista retkih koji nadmasuje originalnu igru za koju je kreiran

4. Nerviranje ? :D Za to postoji ona skala sa nivoima tezine :-devil-: (od "baba" setovanja :d do "baya" setovanja :smoke: ) Pa kome sta odgovara - nek izvoli...:)

I jos jednom napominjem, naravno da ga nista ne kosta da predje originalnu igru pre nego sto zapocne expansion...ionako mu treba karakter visokog nivoa...

originalni NWN je biser od igre i treba PRVO NJEGA odigrati

pa i nije neki biser... previshe je shablonski... dijalozi beskorisni... nelinearnost na rudimentalnom nivou... questovi smeshni... samo shto mnogo dobro izgleda i ima kakvu takvu atmosferu (i shto ima dobre alate pa mozesh da igrash krsh fan-made kampanja)...

prvo expansion koji je izashao sam probao i opasno se smorio tak da sumnjam da cu neki sledeci girati...

eto niko nije igrao Divine Divinity :) pa i spellforce

SoU jeste bio malo smoran, ali HoU je igra 1. liga, sto rece opti jedan od retkih koji nadmasuje orginal (dobro tu je i FT za WC3) :)
Nego G!!! je l' Divine Divinity stvarno dobar, sve se nesto kanim da nabavim

Ali chovek nije ni video NWN! Mora se prvo igrati original pa onda ostalo...

Nazad
Vrh Dno