Šta je novo?

LOTR DVD i Tuck

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koja stoka, loze narod a onda pomeraju datum izlaska za kraj meseca! Sta ja trebam da svisnem do 26 uceci za septembarski rok mirne glave, a oni vrte reklamu na TV. UF!

frostonja je napisao(la):
Koja stoka, loze narod a onda pomeraju datum izlaska za kraj meseca! Sta ja trebam da svisnem do 26 uceci za septembarski rok mirne glave, a oni vrte reklamu na TV. UF!

imam ja dvx retail-a sa ac3 soundom na 3cd-a.

Re: Re: LOTR DVD i Tuck

joojant200 je napisao(la):
imam ja dvx retail-a sa ac3 soundom na 3cd-a.

Hmmm jel bih mogao ja to na neku foru da ti dignem..bash me zanima kakav je taj AC3 zvuk...
ocu i ja da chujem surround:) sve bre gledam u stereo..

frostonja je napisao(la):

Gde si to procitao ? Ako je ovo tacno poludecu jer sam pre par dana narucio DVD i nista mi nisu rekli.

imas na reklami datum 26.08. Pozovi 402402 pa se uveri!

I ja sam ih zvao i covek je rekao da ce izaci posle 26tog (dva puta je naglasio posle). Ko zna kada ce to stvarno biti... :(

strpljenje je osobina koju vecina nema...

nemojte me shvatiti pogresno, nebranim Tuck, cak ih osudjujem. ali ako nesto zelite toliko jako, vredi pomuciti se malo, sladje je kad dodjes do cilja ;)

Miroslav je napisao(la):
strpljenje je osobina koju vecina nema...

nemojte me shvatiti pogresno, nebranim Tuck, cak ih osudjujem. ali ako nesto zelite toliko jako, vredi pomuciti se malo, sladje je kad dodjes do cilja ;)

Ma daj Miroslave ne loopetaj :p

Cekam ga ko ozeblo sunce, pobicu ih ko pse ako ne bude imala dodatnih 40 minuta filma kao sto su najavili...
Jos kad bih nasao negde Omen 1,2 i 3...ali nigde ne mogu to da nadjem.
A koliko sutra idem da uzmem Star Trek 1...to mora da se ima :)

Mister No je napisao(la):
Cekam ga ko ozeblo sunce, pobicu ih ko pse ako ne bude imala dodatnih 40 minuta filma kao sto su najavili...
Jos kad bih nasao negde Omen 1,2 i 3...ali nigde ne mogu to da nadjem.
A koliko sutra idem da uzmem Star Trek 1...to mora da se ima :)

Pozdrav,
loše vesti...
Ti dodatnih 30 minuta nećeš sada videti, nego tek kada izaće Collectors Edition u Novembru, ono što će sada izaći je bioskopska verzija filma koja traje 178 minuta.

Ako misliš da nađeš Omen na DVD-u, malo teže ali moglo bi se nabaviti, ako misliš na DivX, to je najlakše....

Pozdrav, Cineman cheers

Nazad
Vrh Dno