Šta je novo?

Lost Planet Extreme Condition

ikandrej

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
309
Kako da nateram igricu da radi pod dx10...........

Imam sledecu konfigraiju....
6320 c2d
biostar 965 tf
8600GTS 256ddr3
1gb ddr 800

Kad se igrica instalira ima i crack u kojem se menjaju statup fajlovi za dx9 i dx10 ali nigde nisam video instlaciju dx10. Zanima me da li uopste postoji dx10 za WXP-Home.. Ka pokrenem igricu pod dx9 radi sve ok ali nece da mi pokrene pod dx 10 javalja error... Verovatno zbog toga sto nema dx 10. dali ovo ikako moze da se resi da igrica proradi pod dx10 pod WXP -home....................
Zanimame koliko je grafika bolja pod dx10 i dali ce moj komp moci sve da iznese!!!!!!!!!

nece moci sve da iznese... treba ti jaca graficka i vise rama da bi sve podnelo...

a za igranje u dx10 ti je potrebna vista

re

Kako da nateram igricu da radi pod dx10...........

Imam sledecu konfigraiju....
6320 c2d
biostar 965 tf
8600GTS 256ddr3
1gb ddr 800

Kad se igrica instalira ima i crack u kojem se menjaju statup fajlovi za dx9 i dx10 ali nigde nisam video instlaciju dx10. Zanima me da li uopste postoji dx10 za WXP-Home.. Ka pokrenem igricu pod dx9 radi sve ok ali nece da mi pokrene pod dx 10 javalja error... Verovatno zbog toga sto nema dx 10. dali ovo ikako moze da se resi da igrica proradi pod dx10 pod WXP -home....................
Zanimame koliko je grafika bolja pod dx10 i dali ce moj komp moci sve da iznese!!!!!!!!!

Imas da skines dx10 sa neta za xp, ali za dx 10 bar jos 1gb rama. Sve ti je instalirano, samo pokreni ikonicu lost planet za dx10.

Imas da skines dx10 sa neta za xp, ali za dx 10 bar jos 1gb rama. Sve ti je instalirano, samo pokreni ikonicu lost planet za dx10.
Kako bi voleo da sad dođe neko tipa Nedjo i održi predavanje zašto je DX10 nemoguć pod XPom 😉 a ne da se širi fud i mitologije.

Nazad
Vrh Dno