Šta je novo?

Lost Planet: Extreme Condition Colonies

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ekspanzija izlazi krajem meseca, a bube cemo krljati i na vrelom pesku...:)

945092100003front2yb8.jpg

May 14, 2008 - Capcom announced that Lost Planet: Extreme Condition Colonies is now gold. The game retails for $29.99 and will crash land on the PC and Xbox 360 on May 27. Lost Planet originally debuted on the Xbox 360 in late 2006 and threw players into a hostile world where humans struggle to survive against an invading alien threat. The colonies edition of the game is getting some cool new additions.

Three new modes are included to the single player campaign, the first of which is Score Attack, which assigns points to enemies and rewards players based on their marksmanship abilities. Trial Battle Mode tests players' might by throwing all of the game's bosses at you one by one. For gamers playing for bragging rights, an online ranking system is implemented. Finally a new Off Limit Mode allows players to take control of "super-charged weapons" and a "powered-up grappling hook."

Multiplayer fans will also have something to look forward to; 4 new maps will debut, 5 new characters are playable, 10 new weapons are readily available, and 7 new multiplayer modes are introduced. One new multiplayer mode turns players into poachers and forces them to steal Akrid eggs from each other. Another team-based mode gives a robotic Vital Suit to one player in a game, and forces his team to defend him from the oncoming onslaught.

What's really interesting about the Extreme Condition Colonies edition of the game is that it will allow Xbox 360 owners to play against PC gamers for the first time. For more information on the edition check out our hands on preview of the game.

Published by: Capcom
Developed by: Capcom
Genre: Action
Number of Players: 1-16
Release Date: May 27, 2008
MSRP: $29.99
Also Available On: Xbox 360

Shotovi...
lost-planet-extreme-condition-colonies-edition-20080501025353405.jpg

lost-planet-extreme-condition-colonies-edition-20080501025345577.jpg

lost-planet-extreme-condition-colonies-edition-20080501025348233.jpg

lost-planet-colonies-20080313000526001.jpg

lost-planet-colonies-20080313000509486.jpg

Poslednja izmena:
jel se ja to varam ili ovo lošije izgleda nego osnovna igra?

Poslednja izmena:
Grafika mi deluje isto, samo shto nema snežne mećave i gomile blura, pa ne izgleda tako ''raskošno'':D

Jes' vala, malo sam oćoraveo u zadnje vreme, ali ovaj pesak ubija u pojam:)
Sneg je čupao ovu igru, vizuelno mislim.

Iskreno, kad sam ga igrao u julu prosle godine delovao mi je mnogo graficki impozantnije nego sada... Cinjenica da je blur debelo vadio igru, ali sve mi se cini da su i tekture nesto losije nego na originalu. Nego, prvi put cujem da je u pitanju ekspanzija... Koliko sam ja skontao, to bi trebao da bude colectors edition, sa novim oruzjima likovima i enchantovanom multiplayer modu, ali ne i expansion pack sa novim storyline-om...

Iskreno, kad sam ga igrao u julu prosle godine delovao mi je mnogo graficki impozantnije nego sada... Cinjenica da je blur debelo vadio igru, ali sve mi se cini da su i tekture nesto losije nego na originalu. Nego, prvi put cujem da je u pitanju ekspanzija... Koliko sam ja skontao, to bi trebao da bude colectors edition, sa novim oruzjima likovima i enchantovanom multiplayer modu, ali ne i expansion pack sa novim storyline-om...

Tako je, ne znam odakle mi to da je expanzija...?

hah, ofarbali sneg u braon i dobili pustinju...lukavo, Capcome, lukavo :D

hah, ofarbali sneg u braon i dobili pustinju...lukavo, Capcome, lukavo :D

Paaaa, i meni deluje bas tako! I bas zbog toga (barem na prvi pogled) deluje malo "siromasnije", ali avaj, mozda to i ne bude smetalo ako malo dopinguju gameplay i akciju.... U svakom slucaju cu je sigurno probati, cim stigne! ;)

Bolesno brate... Ovo s jajima je ochajno. Lik u gacjama trchi po plazhi i nosu pushku?:D

Jel probao neko? Da li Colonies sadrži i onu osnovnu "snežnu" kampanju, ili samo ovu novu pustinjsku? Da znam dal da se ratosiljavam stare igre kad nabavim novu...

Upravo igram ali Single mode ne multiplayer...Mogu reci da sam zadovoljan samo je steta sto je igra ista,sve isto osim poboljsane grafike,otkljucavaju se sve efekti,dosta je optimizovanija i ima podrsku za Quad Core...Setovanja su sve na Full!

Graficki prikaz je dosta ostriji,realnije boje,teksture su poboljsane i nema onog blura da muti nego je sve realno i bistro!

Prilozi

• LPECC.jpg
    LPECC.jpg
    295.1 KB · Pregleda: 128
  • LPECC1.jpg
    LPECC1.jpg
    241.1 KB · Pregleda: 126
  • LPECC2.jpg
    LPECC2.jpg
    273.9 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Cekajte ljudi, jel ovde nema nove kampanje, sve je isto, ****ni sneg, ista stara kampanja...?

Isto, Sp kampanja je ista uz par nekakvih modova i playable karaktera.

Vrh Dno