Šta je novo?

Lords Of Ever Quest

ako si u beogradu i ne mrzi te da dolazish do centra, kontaktiraj me na pp.

Imas u platou za cini mi se 1600 dinara :d

BTW igra rooooola !!!

jer to

neki klasican FRP? :confused:

ma jok, RPG/strategija, ali atmosfera bash i nije na nivou... mnogo sterilno, nishta te ne vuche da igrash itd.

vec sam pomislio

da je nesto tipa Temple of Elemental evil

nije, ovo je vishe strategija... na foru warcrafta iii...

warcraft 3

ili vise u fazonu warlords 4?

Aman ljudi, rts u kome svaka jedinica ima neku specijalnu moc i moze da napreduje...
Znaci nikakav Temple Of Elemental Evil, nikakav Warlords, ne to...

Ovo je klon WarCrafta 3 u kome svaka jedinica napreduje iskustveno, i gde je mnogo vise paznje posveceno fajtu umesto stancovanju...naravno, imate i heroje itd.

Sto se sterilne atmosfere tice ne delim misljenje. Isto bi svi mislili i za 90% hitova kad ne bi bili komercijalno podrzani.

OptiPlex je napisao(la):
Aman ljudi, rts u kome svaka jedinica ima neku specijalnu moc i moze da napreduje...
Znaci nikakav Temple Of Elemental Evil, nikakav Warlords, ne to...

Ovo je klon WarCrafta 3 u kome svaka jedinica napreduje iskustveno, i gde je mnogo vise paznje posveceno fajtu umesto stancovanju...naravno, imate i heroje itd.

Sto se sterilne atmosfere tice ne delim misljenje. Isto bi svi mislili i za 90% hitova kad ne bi bili komercijalno podrzani.

dobro sto si nervozan

da bre...

ali najvishe me nervira glas one 'naratorke'... yebote, kad ona progovori, osecam se ko da sam na shalteru onog instituta iz Half-Lajfa a ne u fantazijskom okruzhenju... :sceptic:

mikac79 je napisao(la):
...
dobro sto si nervozan

Izvinjavam se ako je to tako delovalo, upravo obrnuto, prosto mi je smesno koliko ste primera za poredjenje naveli i skoro svaki promasili (Warlords 4, TOEE, frp i tako dalje) :mrgreen:

P.S. ja skoro nikad nisam nervozan tako da...opusteno :wave;

@Voodoo
Koje naratorke ? :eek: Mislis na onu sto prica "your unit is under attack" ?

ma samo

chillin'

Nazad
Vrh Dno