Kao sto rekoh nisam mnogo igrao da bih dao neku validnu ocenu ali se iskreno nadam da se igra razlikuje od WOW. Imao sam prilike da igram WOW i neki drugovi su pokusavali da me uvuku u sve to ali vec posle pola sata poceo sam da se pitam o cemu se u toj igri radi. Na kraju sve se svelo na levelovanje lika, to je citava poenta igre, pobiti sto vise karakondzula da bi dobio veci level, sto se meni nikako ne dopada. Po prvim nekim informacijama to nece biti slucaj za LOTRO-m. Navodno postoji neka prica koja se treba pratiti i questovi koje treba odraditi kaa kod single player igara ili Guild Wars-a. Ako je to tako onda je to veliki plus igre. Sa druge strane broj fanova Gospodara prstenova je veoma veliki i verujem da svako ko bude zeleo malo inteligentniji MMORPG (osim Guild Wars-a koji je moj favorit) mogao bi da igra LOTRO, mada ostaje da se vidi kakve ce igra u stvari biti za sada sve informacije koje posotje dolaze od developera i par beta testera. A sto se tice bajkovitosti, aman zar postoji bajkovitiji svet od Tolkinovog Middle Eartha, dao bih 10 godina zivota da mogu da se setam tim svetom.
A to, pa to jeste grafika je kao iz nekog crtanog filma, sto se meni licno ne svidja vise volim grafiku koja tezi realisticnosti, aj licno nisam probao LOTRO na ultra high ali moj drug jeste i kaze da je fantasticnaA za WOW gledam samo sa tehnicke strane, da onaj ko je crtkao sve ono, treba mu dati medalju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari