Šta je novo?

Lord Of The Rings ebook download

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
i jos Photoshop 6 Bible, Flash 5 Bible i mnoge druge eknjige i softveri na danas lansiranom www.pdf.org.yu
btw... please nemojte stavljat apsolutne adrese nemojte biti lenji pa posetiti sajt ;)
posetite forum da ga malo ozivite ajd pozdrav

sajt je lepo dizajniran i sadrzaj je interesantan samo ima jedan mali problem:(
Ne moze da se skida nista sa sajta (pokuso sam LOTR i jos par knjiga) - potreban je pass?
Ajd kazi koji je pass za download il ako je u pitanju greshka pogledaj o cemu je rec.
poz

Stvarno, sajt je Ok samo shta bi sa gospodarom i downloadom ostalih knjiga,.:mad:
Shta treba da PROVALIMO pass ???hrkk

ma kakav pass. upravo skidam lotr, photoshop i flash.

NAVALITE!!!

za knjige koje se nalaze na neobee ftp-u je potreban pass.
Kiwy javi mi se na pm, imam nekih interesantnih naslova koji ce te mozda interesovati...
a i ti austine - samo reci sta ti treba ... (znas ti mene :) )

evo pa se uvjeri. nema nikakav pass, a ako te trazi neki pass ucukaj neki emajl za anonymous login.

Pa ja mislio da to vec svi imaju pa me mrzelo i da objavljujem... :)
Inace, knjiga ima dosta gresaka ("stamparskih"), tj. cini mi se da je bio lose podesen OCR tako da ima podosta tacaka tamo gde im nije mesto.
Ako neko ne moze da skida sa ovog sajta, javite mi pa da je stavim (ponovo) na moj web prostor za DL.
Ili ako hocete da je skidate direktno od mene preko modema :)
Imam i txt verzije ako neko hoce...

Hvala na cestitkama...za pass ne znam meni sve funkcionise :) sto se tice stamparskih gresaka pa nisam ja pisao samo sam preuzeo...vazno da uzivate. Nego izgleda da su se pojavili problemi sa forumom - austin mi javlja da ne moze aktivirati account iz emaila da li jos neko ima te probleme? Zanima me brzina downloada sa drugih provajdera , nadam se da nije preterano sporo zbog ftp-a Pozdrav

Zazalicu al ajd probajte meni radi bez pass iz IE6 i OPERE 6 sa EUnet-a ftp://ftp.neobee.net/pub/incoming/pdf.org.yu/ pa tamo skidati. Neobee ima poznat problem sa pregrejavanjem servera (nikako da kupe qler) a mozda i guzva je u pitanju. Pokusacu sa Infosky-a...

EUnet i Neobee radi sa save target as jer je postavljen kao .pdf (umesto da otvara on line uradite save as). A recimo ni meni sa Infosky-a nece da pristupi :( sa kojeg ste provajdera pokusavali?
Izgleda da pravi selekcije...pitacu podrsku... u svakom slucaju sorry sto sam pretpostavio da radi i sa ostalima sem Neobee i EUnet-a...dotle try EUnet ako imate

Ne radi sa Techicom-a, a ne radi im ni njihov sopstveni news server , tako da ne ne chudi.:mad:

Ja sam na infosky-u i i dalje trazi pass.
(Deki javicu ti se veceras - i ja sam nabavio neke stvari;) )

Sezam zeza... dap preko proxyja takodje trazi pas.... :(((

Mozete zamisliti da mi je ovo najgora nocna mora. Zasada radi Neobee, EUnet, Verat (al jos nemam pojma kako selektuje provajdere) a upravo sam dobio komentar da pod Netscape 4.7 (koji je po meni najbagovitiji browser ikada napravljen) na Macintoshu sajt sasvim u haosu (tekst ispod slike itd...) jel neko jos imao takvih problema? Vi ste moji omiljeni zamorcici citaj Beta testeri pa svaki prigovor je na mestu. Za ostalo cu pokusati srediti sa administratorima a ako to ne uspe manje knjige i fajlove stavljam na privatne prezentacije i pod domen pdf.org.yu (15MB) a za vece mogu preporuciti rezanje na cd pa slanje po porudzbini (u krajnjem slucaju)... :wave;

Kiwy je napisao(la):
Mozete zamisliti da mi je ovo najgora nocna mora. Zasada radi Neobee, EUnet, Verat (al jos nemam pojma kako selektuje provajdere) a upravo sam dobio komentar da pod Netscape 4.7 (koji je po meni najbagovitiji browser ikada napravljen) na Macintoshu sajt sasvim u haosu (tekst ispod slike itd...) jel neko jos imao takvih problema? Vi ste moji omiljeni zamorcici citaj Beta testeri pa svaki prigovor je na mestu. Za ostalo cu pokusati srediti sa administratorima a ako to ne uspe manje knjige i fajlove stavljam na privatne prezentacije i pod domen pdf.org.yu (15MB) a za vece mogu preporuciti rezanje na cd pa slanje po porudzbini (u krajnjem slucaju)... :wave;

--------------------------------

Pa skida se sa FTP servera, a neki nasi provajderi ne dozvoljavaju da pristupis ftp serveru ako nisi preko njjihove oknekcije ili preko nekog od provajdera sa kojim su oni povezani.
Nego, te knjige u pdf. formatu su ti na novosadskom serveru koliko vidim iz Visualroute - a.

Ne znam da li znas, ali Photoshop 6 biblija i Flash biblija su pod okpirajtim mikro knjige, i mogu da te tuze ako nemas ovlascenje da okacis te knjige a ne verujem da ga imas....

nisam kriv...kunem se

Ja samo prosledjujem sta nadjem...i zato postoji cudo zvano disclaimer koji lepo kaze da korisnik preuzima punu pravnu odgovornost kada dodje na sajt i klikne linkove i da webmaster ni isp ne podleze odgovornosti po statutu o privatnosti na Internetu potpisanim 1995 od Gosn. Billy C lintona ;) Fajlovi nisu za download i samo su za edukaciju! A i svejedno je ako se skida sa mog sajta ili nekog drugog. Pa i Benchev forum je 99% ilegalan kao i webparlamentov jer garant nije placena registracija od 80$ ...

A i ta izdanja nisu IDG koje izdaje Mikro nego neke druge verzije...

btw prava ps6 bibilija staje na 100 i kusur Mb a ne na 15ak kao ono sto je okaceno na pdf.org.yu :)

iNCUBUs je napisao(la):
btw prava ps6 bibilija staje na 100 i kusur Mb a ne na 15ak kao ono sto je okaceno na pdf.org.yu :)
Ima 112 MB pa ako 'ocesh na mail....:D

Cekaj u kom jer formatu. Ako "moja" PS6 ima 12.5 MB a vise od hiljadu stranica koliko ima ona kod vas 10000? :)

photoshop bible koji ja imam je 112 mb i ima 1047 stranica - imam i taj od 15 mb i nema nikakve razlike!!!!

imam i dreamweaver 4 bible zipovan 8 odzipovan 108!!! :confused:

Nema sanse pa pdf se smanjuje zipom do 10%... :confused:
btw neki strani baja zalutao na forum
sentenced pogledaj pm kod mene ;)

Molba za autora pdf.co.yu!!!

Postavi html kod na taj nacin da moj provajder NE moze da prepozna ftp. Postoji takav nacin, verovatno neko sa foruma i zna kako. Takodje stavi ftp-u da ga trazi anonumous itd...

Razlika je u kvalitetu slika. U ovoj verziji od preko 100 MB slike su za stampu a u ovoj drugoj za ekran.

Inace, one dve knjige Photoshop 6 B. i Flash 5 B. sto kruze nasim klubovima, su apsolutno iste sa onim sto je izdala mikro knjiga samo sto su na engleskom.........

dejandj je napisao(la):
Molba za autora pdf.co.yu!!!

Postavi html kod na taj nacin da moj provajder NE moze da prepozna ftp. Postoji takav nacin, verovatno neko sa foruma i zna kako. Takodje stavi ftp-u da ga trazi anonumous itd...
veceras idem kod administratora ISP-a pa cu pokusati da se postavi slobodan log na taj folder....btw updateovan je pdf.org.yu sa Euro specijalom ctp;

greska

Izgleda da postoji neka greska u vezi downloada Lotr-a. Download nikako da pocne:mad:

pa da...

Lepo pise da se fajlovi mogu skidati jedino sa Neobee-a, Verat neta i eu neta. PROKLETSTVO... DAMN!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: FX FX

Izvin'te pa sledece nedelje sredjujem! Ako se strpite malo... ;)

Nazad
Vrh Dno