Šta je novo?

Lord of The Rings BFME

SenadiuS

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
301
Pazario sam gospodare, instalirao i krenuo da igram ali posle par minuta, kursor na ekranu se izgubi bez obzira kakva su podesavanja sto se tice grafike. Pojavi se posle alt+tab funkcije kada se vratim na desktop pa ponovo na igru!!!! Malo me smara to zezanje. Da li posotoji resenje za ovo? Da li neko ima ovakvih problema? Upravo skidam ovaj patch sa neta, mozda to resi...
:wall:

Cudan problem. Kod misa imas i jer imas drajvere za njega? Jer ti se to desi kd neke odredjene akcije ili onako bezveze?

...

imam sve drajvere za mis, u pitanju je Logitech MousMan Traveler, skiuno sam nove sa neta. Imam Sp2 instaliran i nista mi drugo ne pravi problem. Nestane sam od sebe, ne bitno sta radim na ekranu, bilo da je skrimish ili campaign...a tako mi se igra da ne verujes...

Ja ga predjoh bez problema,probaj sa ponovnom instalacijom.

I ja sam ga presao bez ikakvih problema, sa Microsoft optical misem, mada moguce da je neki bug u toj verziji....

....

sto je najgore, kupio sam original, jedan DVD i jos dosta nekih zezancija uz igru...jos uvek skidam ovaj patch 1.02v, valjda ce biti bolje kada ga instaliram, inace, probao sam vise puta da instaliram...

Moram da ti kazem da sam ja problem sa nestajanjem kursora imao u samom Windows-u i to je prestalo da se desava tek kada sam reinstalirao sistem.

ja sam imao iste probleme ,a bili su vezani za oranda kursore!!
naime ,iz nekog razloga komp nije izbacivao kursor,osim ako ga pre pokretanja igre ne vratim na onaj beli!!
tako ako koristis neki program,za animaciju kursora,iskljuci ga!!

Jedan glup ali mozda delotvoran predlog... Promeni neku od cursor them-a... Stavi recimo one Dinosauruse, ili slicno pa opet vrati na default cursor... Mozda je neka banalna glupost... Inace i ja sam obrnuo Batlle for midlle earth bez ikakvih problema... Mozda su ove kopije od 150 dindzi bolje optimizovane od originala ;) :D

Pa kazem ja lepo,navikla se masina na k........ softwer pa ovaj originalni nece ni da pomirise :d

Bfme

SenadiuS ko boga te molim reci mi kako si nabavio original.Samo mi nemoj reci da si ga kupio preko neta.

Nazad
Vrh Dno