Šta je novo?

Loopia obogacuje pakete

da_ponte

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2004
Poena
301
Procitao malopre na sajtu Loopie da uskoro planiraju da obogate pakete. Uvode neke atraktive pakete gde ce biti moguce besplatno dodavanje neogranicenog broja poddomena i domena.

Sta mislite o tome?

MARKETING

Sve je to lepo kada se negde pročita, ali u web hostingu NE POSTOJI opcija unlimited! Realno gledano sve je jasno i precino definisano i samim tim limitirano pa je nerealno očekivati od hostera unlimited kombinacije.

Ovo ne znači da je Loopia loš hoster!

Ja mislim da si ti iz loopie 🙂

Lepo bi bilo da smanje cene recimo, povecaju prostor i protok za pocetak.

To sto pratis hosting vesti po sajtovima, ne znaci da radis za neku kompaniju!
I vidis da ce ljudi povecati disk prostor i protok.

Stvorenje:
"...ali u web hostingu NE POSTOJI opcija unlimited!"
Bojim se da mi nije jasno...

e ja sam korisnik loopie i sledeci utisci ... aj prvo lose. malo prostora ali ne i nedovoljno (za moje potrebe moze se reci taman. ako neko oce sajt bez nekih downloada taman sa sve forumom i ne znam koliko korisnika) a dobro je sve ostalo. onaj bandwidth nema sanse da se istrosi kao ni kod jednog hostinga. on tu sluzi cisto psiholoski! inace zao mi je sto nije CPanel u igri ali njihov kontrol panel je sasvim pristojne funkcionalnosi...poz e da.. www.generals.cc

Posto sam jedan od dobitnika hostinga na skorasnjem konkursu, da i ja kazem par utisaka:
Zadovoljan uslugom, jedino ne znam dokle se stiglo sa prevodom nekih stvari na nas jezik, konkretno sam se malo cimao sa podesavanjima form mail scripte. Ovo je inace slaba tacka gomile hosting formi, a meni prilicno vazna stvar! Ja sam zadovoljan prostorom, za moje potrebe je sasvim dovoljno, a ne bi, naravno, skodilo da je vise... al znate onu, poklonu se u zube ne gleda 🙂
Videcemo do sledece godine kakvo ce biti stanje stvari, velike su sanse da ostanem njihov klijent
http://www.aqua-design.net

@da_ponte
Jednostavno, svati ''neograničeno'' kao marketinški termin koji nije ostvariv u praksi.

Nazad
Vrh Dno