Šta je novo?

Longhorn Transformation Pack 8

topuz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.07.2004
Poena
650
Video sam da ovo ima da se skine, ali bojim se da ga instaliram, jer navodno dosta menja ceo windows. Pa me zanima da li je neko imao iskustva sa ovim i da li mi uopste preporucujete da ga instaliram?

Pri instalaciji mozes da biras sta hoces da instaliras... ja stavio ovde na office masinu i sljaka bez problema.
BTW. Nije nista specijalno, jedino sto vredi po meni jesu ovi novi wallpaperi, ostalo je manje-vise shit :)

A jel to ima Sidebar?

Ima ali je srednje zalosno uradjen...

Mada u sustini ceo Trans. pack nije los. Moze da promeni boot scren (3 komada), Login Screen (5 komada cini mi se), mnostvo tema i vizuelnih stilova, original font longhorna, ikonice i tako dalje...
Preporucuje se instalacija u Safe Mode-u.

Jel uninstall ide bez problema?

@ ZoNi

Evo neke koje su se meni najvise svidele... :)

Prilozi

• Longhorn Aero Bliss 2 Wallpaper.jpg
    Longhorn Aero Bliss 2 Wallpaper.jpg
    129 KB · Pregleda: 255
  • Longhorn Avalon Leaf Wallpaper.jpg
    Longhorn Avalon Leaf Wallpaper.jpg
    165.6 KB · Pregleda: 178
  • Longhorn Aero Woods Wallpaper.jpg
    Longhorn Aero Woods Wallpaper.jpg
    307.5 KB · Pregleda: 194
  • Longhorn WinHEC 4074 Wallpaper.jpg
    Longhorn WinHEC 4074 Wallpaper.jpg
    188.6 KB · Pregleda: 153
  • Longhorn M6 Bliss Wallpaper.jpg
    Longhorn M6 Bliss Wallpaper.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 164
@ topuz

Da, u verziji 8.0 je sredjeno to a u ranijim je mogao samo da ti pomogne System Restore :)

Btw, evo su ti opcije u Longhorn trasnformation pac 8.0 :

Prilozi

• Longhorn Transformation pack 8.JPG
    Longhorn Transformation pack 8.JPG
    50.5 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
Kul, bas ga sad skidam sa neta (preko modemske :flame: ) pa cu da vam javim moje impresije kad ga instaliram. Pozz.

E ono drvece mi je bilo wallpaper 3 meseca bez menjanja :)

Jer zna neko koliko ce resursa da zdere ceo Longhorn kada izadje.

Final verzija?! Pa to jos ne zna ni Microsoft a kamoli mi... :D

E, a jel zna neko kako da ja ovo instaliram? Ima milijardu i dvesta opcija, nesto prica o Windows File Protectionu, uglavnom jaako je komplikovano da ga instaliras i posle toga da dobijes ono sto si hteo. Ajd javite se vi sto imate iskustva.

A je l' vas mrzi dok ste u poslu :) da okacite i taj Longhornov font...

Ja sam ga probao i u principu je tiha jeza, sidebar je ocajan, i kad ga jednom instaliras da bi promenio nesto moras ponovo, bljak... Jedino mi se dopada aero logon screen i wallovi su lepi... Moja ocena 2+ od 5.

@topuz

Nisi probao sve opcije :) Uz malo doterivanja moze da izgleda bash lepo ali "SideBar" je uzasan...

@bancho

Ma font je mnogo slican default fontu od Xp-a. Zakacicu ga kasnije kad isnatliram LH Trans. pack 8

Dajte par screenova vi koji ste instalirali.

Mene mrzi da se bakcem sa tim, ali mogu da vam pokazem sta sam postigao koriscenjem Stardock-ovih programa WindowBlinds, DesktopX i IconPackager. Instalirao sam i BootSkin koji menja izgled boota windowsa i takodje LogonStudio koji menja izgled logon menija. Temeljno sam odusevljen kvalitetom svih programa. Evo screenshota.

Prilozi

• Capture_3.jpg
    Capture_3.jpg
    203.3 KB · Pregleda: 144
Reci mi TOPUZE da li ti to usporava racunar ??? Jel trazi malo vise memorije ... aj vidi pa mi kazi??? ... kako si uspeo da otvoris racun na gmailu ... jel to uopste moguce ???

@Zoni Nisam probao onaj sidebar zato sto je onako taman i nema analogni sat. Pogledao sam link onako ofrlje, ali mozda ga skinem i probam.

@KDE ikonice ne zauzimaju uopste zato sto njih ne drzi rezidentni program, a DesktopX (Kalendar) i WindowBlinds (Sve ostalo) zajedno ne zauzimaju vise od 6MB rama. Za gmail mi posalji tvoj mail na PM i dobices racun.

Tooooooo. Zoni, ovaj Sidebar je odlican, tri kilometra ispred svih koje sam do sada probao. Legenda si. Pokazuje mi prognozu za Beograd :banana: . Izuzetno se lako prilagodjava onome sto tebi treba. Ajd mi samo reci ako znas da li mogu ikako da podesim da mi pokazuje vesti za nas, na srpskom.

hehe, imam taj side-bar odavno. Dobio sam ga na Mirko CD-u :) Mnogo je opasan i perfektno se uklapa se Energy Blue temom iz Xp Media Centre-a :)

Jel znas onda neki domaci rss newsfeed?

To, Zoni, radi B92 rss.

Nazad
Vrh Dno