Šta je novo?

Longhorn 4051

goranki

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
609
Konacno je do mene stigao i ovaj primerak.
Razocarenje u prvom momentu, jer sa 256MB DDR i athlonom 1600+ radi prilicno trapavo.
Izgleda lepo i nabudzeno, za sada mozda i preterano.
512 MB je ipak neophodno da bi radio ljudski.
Prosli su driveri za SB Live i ISDN adapter, detonator za ASUS 7100Pro nisam ni hteo da pustam, prepoznao je RAID kontroler na KR7A-RAID.
Posle tweakovanja je ubrzao, ali i dalje daleko od onoga sto sada mogu na XP-u. Znacajno je ubrzao posle iskljucivanja WinFS.
Nero nece da radi jer nema dobar ASPI, a ne prihvata stari koji pod XP-om radi.
Da li je neko probao da instalira ASPI drivere?

U pravu je Zoni, za sada je to samo nasminkani XP sa WinFS-om, ali kad bude izasao siguran sam da ce da bude prava stvar! Beta 1 verziju su najavili za sredinu 2004 a finalnu verziju negde za kraj 2005!

Ja sam pre 3 meseca probao neki build i jako je kilavo radio cak i na XP-u na 2.2GHz i 512MB RAM-a. Ako je neka uteha, moze da se skine Longhorn transformation pack pa da nabudzite XP da izgleda kao LH.

Ma ljudi zasto da ne?
Probamo, igramo se malo pa zakljucimo da li odgovara ili ne.
Ja sam napisao sta mi u prvom momentu ne radi.
Evo primera radi i SuSE 9.0 mi mnogo losije radi nego 8.2 pa sam se vratio na 8.2, a da nisam probao ne bih ni znao.

goranki je napisao(la):
Ma ljudi zasto da ne?
Probamo, igramo se malo pa zakljucimo da li odgovara ili ne.
Ja sam napisao sta mi u prvom momentu ne radi.
Evo primera radi i SuSE 9.0 mi mnogo losije radi nego 8.2 pa sam se vratio na 8.2, a da nisam probao ne bih ni znao.

Zaboravio si jednu sitnicu - ti nisi probao finalni Longhorn vec Alfa verziju, dok kod SuSe-a to nije bio slucaj.

Nazad
Vrh Dno