Šta je novo?

lol, albanci...

I sta bi dobio ti, i ili bilo ko, kad bi Srbija bila na toj listi? To je sasvim ne bitno, cista propaganda, glupost.

Kad smo kod toga, ja sam zapanjeno gledao nekoliko prijatelja kako idu na gugl, kucaju facebook i onda kliknu na main page facebooka, kao, lakše im je tako nego da direktno kucaju u tab!?

Sta nekoliko kod mene su takva vecina ....

Kad zinem i pitam : WAIT WOOT WHY ?
oni : pa brze i lakse ovako , nemoras kucas www. com ...
ja : nemoras ni u addres baru
oni : sto smaras vec sam uso vidis kako je brzo

Sta nekoliko kod mene su takva vecina ....

Kad zinem i pitam : WAIT WOOT WHY ?
oni : pa brze i lakse ovako , nemoras kucas www. com ...
ja : nemoras ni u addres baru
oni : sto smaras vec sam uso vidis kako je brzo

Identična situacija i kod mene :wall:

Isto i kod mene... Ja kad to vidim pripadne mi muka... Ili odu na npr. fejs i onda listaju npr. slike, i izlastaju tipa 20 slika, i onda klikcu na back, back, back 20 puta da bi se vratili na pocetnu, i onda idu u search na FBu da nadju neku osobu... :wall: Ili isto tako izklikcu back da bi se vratili na google jer su tako navikli...:wall:

Ja se i ne druzim sa takvima. Toliko me nerviraju, da mi samo nabijaju pritisak.

xaxax..i ja sam jedno vreme iso tako..
al se opasuljih :D

HAhahahaha, bem ti, al' vi mene nasmejaste u tri posta :D :D :D

Ja sam odavno prestao da se smejem. Tad odavno je bilo smesno, ok, pocetnici, naucice kasnije... Davno bese... Retardi.

Kad smo kod toga, ja sam zapanjeno gledao nekoliko prijatelja kako idu na gugl, kucaju facebook i onda kliknu na main page facebooka, kao, lakše im je tako nego da direktno kucaju u tab!?
Ne koristim facebook, al' mene je Chrome zaista razmazio na sličan način :d

I sta bi dobio ti, i ili bilo ko, kad bi Srbija bila na toj listi? To je sasvim ne bitno, cista propaganda, glupost.

Ili možda ovde (konkretno u Srbiji) nikoga ne zanima glupost iz pojma za pretragu?

pa zanima me, sto da ne, interesovanja, ovo ono... i uvek mi upadne u oci kad falimo na poduzoj listi zemalja i zapitam se zasto.

a sada me zanima i sto ste vas dvojca tol'ko protiv? :)

ps. ako neko nije povezao, termin "chatroulette", za pronalazenje cuvene galerije penisa, ima najveci porast, a najvise se trazi u albaniji...

Pa naucite ih. Lako je smejati se ili oplakivati nekoga, a kad ga treba poduciti onda "mutjak gojko".
:eyebrows:

Takvi (90% njih) nikada nece nauciti. Znam, jer sam pokusao. :S

Навика је чудо. Многи од нас махинално кликну refresh по десктопу, па ништа...

ja sam imao igraonicu , 95% je takvih.
Nema nikakve koristi od pokazivanja, niti bilo kog pokusavanja, jednostavno sta kod ti pokazao,nacrtao,objasnio , cekaju da zavrsis, zatvore usta i nastave po starom

Sta to refresh radi i gde se nalazi? :d

Poslednja izmena:
Upravo. Jer je uvek njima izgovor "lakše mi je ovako", nego da se uopšte i zapita postoji li neki drugi put

Preterujete sa ovim. Sasvim mi je jasna rečenica koju sam citirao, to u glavnom jeste tako, ali u ovom konkretnom slučaju preterujete. Ako govorimo o pretrazi bez otvaranja novog taba, da li će neko fokusirati address bar mišem, ili stisnuti alt+home na tastaturi da bi otvorio google i fokusirao njegov search bar, ne pravi neku razliku, čak i ako želi da otvori sajt koji često posećuje tipa facebook. Govorimo o jednom kliku manje u najboljem slučaju. Ako je vama ovo razlog da nazivate ljude retardima, ne želim da znam kako reagujete na ozbiljnije gluposti

Film Idiocracy bi ti objasnio puno toga

Vrh Dno