Šta je novo?

Logitech Z533 - da li postoji normalan model?

dzonitash

Poštovan
Učlanjen(a)
01.02.2017
Poena
54
Pozdrav,

Nov sam na forumu iako ga pratim, registrovao sam se zbog svoje frustracije Logitech Z533 zvucnicima. Naime, na jedno 100 mesta na stranim sajtovima postoje prijave da zvucnici "suste", tj da sateliti proizvode zvuk i kada nikakav input nije prikacen na njih, vec su samo vezane za 220V. Vidim da se i ovde zalilo najmanje 2 clana na isti problem.

Interesuje me da li iko ima Z533 koji normalno radi ili tako nesto ne postoji? Pre par dana sam kupio jedne i iskusio to sustanje, vratio ih. Ako je cela serija felericna trazio bih drugi model, a ako nije pokusao bih da nadjem model koji nije felerican.

Tako da, molim sve korisnike Z533 da se jave i kazu svoje iskustvo s njima, jer mi je zvuk odlican, ali sustanje ubija, cuje se non stop iz satelita.

ako sateliti suste nema tu nista cela serija je takva, ako bas samo zuji/bruji to je samo lose uzemljenje kod tebe takozvani ground loop

Imam nekog znanja iz elektronike, poznat mi je ground loop ali nije ono sto se desava. Isprobano je na vise faza u stanu koji ima odlicno odradjeno uzemljenje po svim zakonskim propisima (da ne objasnjavam dalje) a takodje je isprobano kod brata na Novom Beogradu i isto sustanje se pojavljuje. Samo sateliti su problem, vufer ne daje nikakav zvuk, a brujanje je konstantno i nezavisno od toga koliko su zvucnici pojacani. S obzirom na broj zalbi na iste po internetu, resio sam da se javim ovde i da pitam kakva je situacija sa istima, da li ima zadovoljnih kupaca kod nas, ili je uvoznik ubo tu felericnu seriju (ako nije i ceo model takav). Los dizajn naponske jedinice je u pitanju po mojoj proceni, nazalost nove zvucnike pod garancijom ne zelim da otvaram.

Problem je sto se u tom cenovnom rangu oko 100eur ne mogu naci drugi 2.1 modeli sem Microlab FC360, Logitech Z533 i Geniusa GW-2.1 3000W, od kojih mi se cini da je Logitech najbolji, ali previse modela ima problem sa zujanjem, pa bih voleo da cujem da li neko ko ih poseduje ima model kojim je zadovoljan i koji ne susti.

Takodje ukoliko imate preporuke za neki drugi model, otvoren sam za diskusiju, ali me pre svega interesuju iskustva sa Z533 i to da li je neko prosao bolje od mene sa njima.

Da li neko mozda zna koje radnje dozvoljavaju isprobavanje zvucnika na licu mesta pre kupovine istih? Emmi, WinWin, Duocom, Monitor... mi kazu da nemaju mogucnost isprobavanja pre kupovine.

Koliko ja znam niko ne da za zvucnike ako nisu izlozbeni model

Nista onda, lepo je vreme, red je malo da se proseta i obidju vece radnje... :)

Nazad
Vrh Dno