Šta je novo?

Logitech Z-540 4.1 vs. Creative Inspire 5100

dreamer

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2002
Poena
619
Koje bi ste zvucnike izabrali i zasto?

Trebaju mi zvucnici za kucnu upotrebu, za igrice i muziku, nazalost u skorije vreme necu moci da ih pustam mnogo glasno, znaci jacina mi nije toliko vazna, bitniji mi je kvalitet zvuka... Da li postoje jos neki zvucnici koje bi ste mi preporucili?

pozdrav i hvala unapred,

dreamer

dreamer je napisao(la):
Ja bih uzeo Creative (stvar ukusa). Cuo sam i jedne i druge i onako na uho su mi priblizno isti, ali mi se kod Logitech-a ne svidja kako su uradjene kontrole (los kvalitet ctp; ) dok Creative ima simpatican kvazi "daljinski", tj. kontrole su posebno izvucene, pa mozes satelite da udaljis od sebe i da ih razvuces kako hoces (kod Logitech-a moraju prednji sateliti da ti budu na dohvat ruke).

ja bih dao Logitechu glas, a mozda i nekom dobrom Altec-u :)

ma i ja gotivim altec, ali imam ove dosta povoljno, Creative za 70evra a logitech za 75evra . Ako za 75 ima neko bolje resenje, voleo bih da ga cujem...

pozdrav,

dreamer

dreamer je napisao(la):
Koje bi ste zvucnike izabrali i zasto?

Logitech,
posle divnog iskustva sa Z-340, - radi to sto ocekujes i sta reklamiraju, ni manje ni vise. Samo da skupim lovu za model 680.

Re: Re: Logitech Z-540 4.1 vs. Creative Inspire 5100

zormanic je napisao(la):
Samo da skupim lovu za model 680.

Veruj mi da su ******* pogotovo sto kostaju ~400€.

Re: Re: Re: Logitech Z-540 4.1 vs. Creative Inspire 5100

Misko je napisao(la):
Veruj mi da su ******* pogotovo sto kostaju ~400€.

A ti da mi se zahvaljujes do kraja zivota na tome sto sam te pravilno usmerio, i dao ti priliku da uporedis te stvarcice sa Hi-Fi-jem.
Harman-a si kupio. Ako budes slusao starije i iskusnije za zvucnike, bice ti lepo kada se zavalis da slusas muziku.

Nazad
Vrh Dno