Šta je novo?

Logitech z-5300

• Začetnik teme Začetnik teme MIO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MIO

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
619
gde ima da se kupe zvucnici logitech Z-5300 trazio sam ih po svim cenovnicima i zvao ljude ali niko nema, jel ima neko mozda u ns, moze i polovne samo da su ispravni i da im nista ne nedostaje???

ajde ljudi pa zar niko nezna gde ih ima i po kojoj ceni?

Ima ispod Cvetkove pijace firma LOGO,na Bulevaru je malo ispod pijace,oni uzimaju Logitecha pa probaj kod njih.

a koji to novi model dolazi i dal se zna koja ce da mu bude cena?

MIO je napisao(la):
a koji to novi model dolazi i dal se zna koja ce da mu bude cena?
Logitech Z-5400... kao i Z-5450 , bezicni model.

B000B5O4RY.01.LZZZZZZZ.jpg

ok, a hoce li biti kod nas, i kolika ce da bude cena ako neko zna, narocito za zicani model!!??

Bice ih kod nas, pa zato je i povucen Z-5300 iz prodaje, i vise ga nema u Pyramid-u...
Computer Land je bas imao prezentaciju najnovijih Logitech-ovih proizvoda u "Drami", pa je tamo, izmedju ostalih, predstavljen i ovaj zvucni sistem.

Nazalost, ne znam koja je predvidjena cena, samo mogu da pretpostavim da ce za bezicni model biti paklena (s obzirom da je na Logi-jevom sajtu Z-5450 dobrih 100$ skuplji od ultimativnog Z-5500, i on je sad na vrhu ponude - naravno, ne po snazi 😉)

pa ono neverujem, jos uvek nista, nema zvucnika ni za leba, aj ako neko oce da proda svoje z-5300 da mi posalje pm, jel neko zna cenu tih zvucnika z-5400 i kad ce vec da stignu

Evo proslo je dosta vremena i nista jos od zvucnika, nigde ih nema, niti ce ih biti u skorije vreme izgleda tako da jos jednom moram da ozivim ovaj post u nadi da ce neko da mi da informacije gde mogu da ih kupim ili dal neko prodaje polovne!!!

Evo, da ti malo ozivim thread 😉

Stigli su Z-5450 Wireless zvucnici u CompLand (tj. Pyramid, njihovu maloprodaju)... ali ti se nikako nece dopasti cifra - 500 evra. Ravno.

Druze probao sam nemaju ovi u bnc vec 20 firmi sam zvao i svi kazu isto, NEMA!!!

Nazad
Vrh Dno