Šta je novo?

Logitech x-530 PROBLEM!

trikosm

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2006
Poena
319
Kupio sam gore navedene zvucnike i javlja mi se jedan problem. Naime o cemu je rec: kada radim na racunaru ili kada slusam muziku s vremena na vreme cuje mi se neki sum. Da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim? Druga stvar je da kada izadjem iz TV programa i hocu da slusam muziku ne radi mi neki satelit i to ne uvek isti vec razliciti. Ako neko nesto zna neka pise. Hvala! :wall:

P.S. Masina je sledeca: Athlon AM2 3000+, Asus M2N-E, 2x512 DDR2 Kingston (667MHz), WD 250GB SataII.

Poslednja izmena:
Koja ti je zvucna kartica? Ako se povremeno javlja brujanje, treba da iskljucis mikrofonski ulaz na kartici, a sum moze da potice od kablova za zvucnike ili struju.

Vrlo interesantno da se ljudi najvise zale na MX5021 ili Logi X530?? Za X530 se dosta ljudi zale da im se javljaju neki cudni sumovi, pucketanja, itd.. Od cega li prave danasnje zvucnike da mi je znati!!!:mad: Ja imam neke 2.0 Mli (2 x 5W rms, potenciometri za bass,treble..) koje sam kupio 1996 kada sam uzeo prvi PC. Sta su sve ti zvucnici preziveli i rade bez problema. Svako letovanje, zimovanje nosio sam njih i cd plejer sa sobom. Bukvalno sam ih unistavao, a rade i dan danas. Ne mogu da verujem da stvar koja kosta ~160e poput MX5021 stvara neprijatan "noice"?? Sve bi to bilo u redu da je taj primer jedan u 10.000, ali koliko sam ja pratio forume ovi zvucnici imaju ozbiljan bag, bar ova serija koja je trenutno dostupna na nasem trzistu. Na www.ITsvet.com sav video da se ljudi masovno zale na daljiac (svaki drugi ne radi ili preskace potenciometar), pa visokotonci crkavaju samo tako, neprijatan shum, transformator zuji, a novi zvucnici koji su na sve to papreno placeni?? Nista bolje nije ni kod X530. Stvarno katastrofa!

Poslednja izmena:
Treba eliminisati na kratko TV karticu - one cesto prave "probleme" ( sumovi,cudni zvukovi..... )...

Meni najzanimljiviji slucaj je kada imate raspevanog misa :( - kako mrdnete misa cuje se neko krckanje ili zujanje.

Ja imam mx5021 i odlicno rade,nemam nikakvih problema ni sa daljincem ni sa sumovima i zvucnici vrede svaku paru

Zvucna je integrisana

Zvucna kartica mi je integrisana, a ploca je Asus M2N-E i podrzava 7.1 zvuk. Nije mi palo na pamet da iskljucim mic.in. :wall:

A da li je moguce da je pojacalo riknulo pa unosi sumove? Mada zvucnici su relativno novi, nema ni mesec dana od kako sam ih kupio.

Poslednja izmena:
Mic, Aux, CD, LineIn, mogu biti izvor suma.
Mutuj sve sem Wave i Midi pa onda vidi.

Meni je X-530 zujao dok je bio prikljucen na integrisani,doduse jako dobar -sound storm- na epox 8rda+.Kasnije sam probao na LIVE SB i nije bilo nikakvog suma,sada rade na Panasonic DVD playeru i takodje nemam nikakvih sumova cak i kada je odvrnut do kraja.

Ljudi ne vredi nista moram definitivno da kupim neku zvucnu karticu.:mad:

Ako imas para creative xtreme music je prava stvar plus rade svi zvucnici

Ljudi zamenio sam kabal na koji kacim zvucnike i sustanje se smanjilo. Da li je moguce da je zbog instalacije i losih kablova?

Čisto da kažem da i meni zuje zvučnici L X-530. Pogotovo kada radi zvučnici a volume na minimum. Ne obraćam mnogo pažnje na to.

Ipak je bolje da za te pare kupim druge zvucnike.:d

Nazad
Vrh Dno