Dany
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 310
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 3600X
- Matična ploča
- MSI B450M Mortar MAX
- RAM
- Corsair 3200 MHz 16GB DDR4
- GPU
- Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB
- Storage
- NVMe Samsung EVO 970 1TB, SSD Samsung 860 EVO 480 GB, SSD Samsung 840 EVO 120 GB
- PSU
- NZXT E650
- Kućište
- NZXT H400
- Monitor
- Dell UltraSharp U2722DE
- Miš & tastatura
- Logitech G502 Lightspeed, Logitech G513 Carbon
- Ostale periferije
- Asus RT-AX58U ruter
- Laptop
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8 gen
- Mobilni telefon
- Samsung S23 Ultra
- Pametni uređaji
- Samsung Watch 6
Pozz,
Da li je neko na ovoj tastaturi uspeo da aktivira Zoom tastere. U najnovijem SetPointu ne postoje podesavanja za ove tastere.... Da li to znaci da oni mozda rade samo u Visti (ja koristim XP)?
Inace, Zoom tasteri su predvidjeni za Zoom In/Out dokumenata i slika, za scroll-ovanje i Flip 3D ali jednostavno ne funkcionisu na ovoj tastaturi. Tastatura je extra kvaliteta, fantasticne zavrsne obrade i sa velikim brojem podesavanja tastera. Malo iritira YU raspored slova ali je jako tesko naci trenutno US tastaturu.
Da li je neko na ovoj tastaturi uspeo da aktivira Zoom tastere. U najnovijem SetPointu ne postoje podesavanja za ove tastere.... Da li to znaci da oni mozda rade samo u Visti (ja koristim XP)?
Inace, Zoom tasteri su predvidjeni za Zoom In/Out dokumenata i slika, za scroll-ovanje i Flip 3D ali jednostavno ne funkcionisu na ovoj tastaturi. Tastatura je extra kvaliteta, fantasticne zavrsne obrade i sa velikim brojem podesavanja tastera. Malo iritira YU raspored slova ali je jako tesko naci trenutno US tastaturu.
Prilozi
Poslednja izmena: